To je to što me zanima!

Lynne Spears: Britney kad je sama posve je normalna

Majka američke pjevačice je na promociji svojih memoara izjavila kako je njena kći predivna majka. Kaže da je Britney normalna kad je sama
Vidi originalni članak

Majka američke pjevačice Britney Spears (27), Lynne (53), u svojoj knjizi "Through the Storm" otkriva život svoje kćeri. Lynne je tako otkrila kad je i s kime Britney izgubila nevinost, kad je počela piti alkohol, a kad se drogirati. Lynne je nedavno na promociji svoje knjige izjavila kako je Britney izvanredna majka.
- Ona je predivna majka. Duhovita je i iznimno brižna. Kad je kod kuće sama i kad nema nikog oko nje, posve je normalna - izjavila je majka pjevačice i dodala kako Britney oko sebe ima puno ljudi koji je vole i brinu se za nju. Britney se trenutačno nalazi u Europi, gdje promovira svoj posljednji album "Circus", a sljedeće godine će krenuti na svjetsku turneju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • britney_babe 27.11.2008.

    daj isuse shvatite da lynn u svojoj knjizi ne govori kad je britney izgubila nevinost, počela "pit i drogirat se " ( LoL) nego je to napisao neki debeli iskompleksirani paparazzo koji nije imo vlastiti zivot pa je gluposti iso pitat, tak da ne zmisljajte! britney je uvijek i bila normalna, vi ste je napravili da tako izgleda, upravo sa ovakvim glupim izjavama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare