To je to što me zanima!

M. Grdović: Da mi je vratiti ono što sam propio, sad mi je žao...

Pjevač je u intervjuu za In Magazin izjavio da bi volio da sad ima ono što je potrošio i propio s prijateljima. Prisjetio se i kako ga je 'prekrižila' jedna politička stranka
Vidi originalni članak

Da imam 350 pjesama u Njemačkoj, vozio bih dva helikoptera. Sad mi je žao što nemam i više jer sam nešto i propio sa svojim prijateljima. Da mi je vratiti ono šta sam popio. Volio bi više da imam ono što sam potrošio, a ono što sad imam, da to nemam, rekao je Mladen Grdović u intervjuu za In Magazin

Zadarski pjevač se pohvalio sjajnim odnosom s majkom svoje izvanbračne kćeri i njezinim suprugom te otkrio da kćerkicu Saru (8) i suprugu Brankicu ne bi mijenjao ni za što.

Prisjetio se događaja otprije nekoliko godina kada ga je zbog lošeg imidža prekrižila jedna politička stranka. 

- Kad sam pjevao unazad deset godina i donio im pobjedu nitko mi nije platio. Kad je trebalo naplatiti rekli su mi da nisam podoban - otkrio je pjevač kojeg je to, kako kaže, više pogodilo zbog ljudskosti, a ne zbog gubitka novca.

Supruga Brankica mu je nakon toga zabranila da ikada više pjeva za političare.

Grdović je uvjeren da ga lijepe djevojke vole jer se zaljube u njegove pjesme, a ne u njega.

- Cura uvijek ima, rekao sam ja Branki ako ne bude dobra, pazi malo znaš. Iako su mi neki kritičari rekli da sam ružan, ja to ne mislim. Ja sam prezgodan i prelijepo pjevam - našalio se Grdović i dodao da je u mlađim danima imao puno cura i bio vragolast te da je u jedan dan znao ići i na tri spoja.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cola777 25.04.2012.

    ma brate nek ti ne bude žao, ti si zaradio te pare, pa si ih mogo sa njima šta si htio

  • JerkoKC 24.04.2012.

    A onda bi bila propala šibenska vinarija,jer bi bila mala potrošnja.

  • NikolinaRicko 24.04.2012.

    Ima nekih dobrih pijesama ali mislim da jednoj javnoj osobi ne priliči njegovo ponašanje!!!Nije nikog lijepo vidjet pijana na javnom mjestu,pogotovo ko pravi neugodnosti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare