To je to što me zanima!

M. Grubnić imao prometnu: Svi su samo 'piljili' u mene

Marko Grubnić (26) žurio je po novu haljinu od Maje Šuput. Zabio se u Clio, ali se nije ozlijedio. Doživio je traumu jer su prolaznici 'piljili u njega’
Vidi originalni članak

Pijani vozač stao je nasred ceste u ponedjeljak poslijepodne ispred Branimir centra. Žena u Cliju je kočila, no zabila se u njega. Onda je pustila kočnicu. Kako joj 'stop svjetlo’ nije bilo upaljeno, nisam odmah skužio da su se sudarili. Zakočio sam, ali zabio sam se u Clio, a on opet u automobil ispred njega, kaže Marko Grubnić (26).
Bio je vezan pa mu nije ništa, no istraumatiziran je jer su svi piljili. - Odmah su svi izjurili iz centra, uperili mobitele i slikali. Čekao sam dva sata dok nisu došle policija i vučna služba, a onda i moji roditelji, koji su me odvezli doma u Pakrac po drugi automobil. Ostalim automobilima nije ništa, ali moj je skršen. Dok ne utvrde tko mi mora platiti štetu, popravit ću automobil jer ne mogu bez njega - kaže Modni Mačak.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Splićo 28.05.2008.

    Pa koliko još života imaš,Fashion Pussy...daj više...

  • ANA MARIJA 28.05.2008.

    Ovo je stvarno vijest, jer on je tako jako poznat. Hvala vam novinari sto ste nas obavijestili. ha,ha,ha,.... A sto se tice tko je kriv? Pa uvijek je kriv onaj koji se zabije. Nije pazio dovoljno, radila na Cliu stop svijetla ili ne, ako se ti zabijes ti si kriv! Ali zato postoji osiguranje.

  • tajnamoja 28.05.2008.

    Nek ti Indira pokaže šta je pravo muško, ove feminizirane izjave mi već počinju ići na živce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare