To je to što me zanima!

M. Rourke krenuo ispipkati Jessicu Albu na dodjeli...

Američki glumac je prije mjesec dana pomazio Thandie Newton, a nedavno je rukom posegnuo prema grudima kolegice iz "Sin Cityja"
Vidi originalni članak

Glumac Mickey Rourke (56) u mlađim je danima zaradio etiketu seks simbola Hollywooda, a čini se da ni pod stare dane ne misli odustati od te zarađene reputacije. Prošlog mjeseca bio je u Londonu na dodjeli nagrada časopisa Elle. Glumica Thandie Newton (36) uručila mu je nagradu za najboljeg glumca, a on ju je potom pomazio odostraga uz riječi kako mu je baš taman. Kasnije je rekao da ne bi izbacio Thandie iz kreveta ako bi prdnula.
Dan prije dodjele Oscara, bio je na dodjeli Independent Spirit nagrada gdje je opet proglašen najboljim glumcem. Mickey je tamo dijelio stol s kolegicom iz filma "Sin City", Jessicom Albom (27).
- Stajao je blizu nje i odjednom je rukom posegnuo prema njenim grudima. Jessica je instinktivno odskočila unatrag. Na licu je imala gadljivu grimasu - otkriva izvor za New York Daily News.
Nakon dodjele nagrada, dobitnici nagrada uputili su se na crveni tepih gdje su pozirali. Na molbu da skine sunčane naočale, glumac je fotografkinji odbrusio da bude ako mu ona pokaže svoje grudi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vader 25.02.2009.

    svaka mu čast. ponaša se prema ženama u holywoodu onakve kakve i jesu a to je da su sve napravile da uspiju a sad glume nevinašca.

  • sjm 25.02.2009.

    trebamo mu poslat jednog našeg stilista da ga dovede u red, pa tek onda s njim na crveni tepih .... ovak ne liči na niš

  • casio 25.02.2009.

    Starkelja se nagutao vijagre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare