To je to što me zanima!

M. Škaričić: Još nije vrijeme za majčinstvo, imam još vremena

Splitska glumica, otkrila je da razmišlja o majčinstvu, no misli da za njega još ima vremena, piše Extra. Već devet godina u vezi je s redateljem Hrvojem Hribarom...
Vidi originalni članak

Marija Škaričić (33), koja je devet godina u vezi s redateljem Hrvojem Hribarom, otkrila je za Extru da razmišlja o majčinstvu, no misli da za njega još ima vremena. Splitska glumica, koja je nedavno na filmskom festivalu u Berlinu dobila nagradu Shooting Stars kao jedna od najboljih mladih europskih glumica, kaže da ne planira ići na nikakve estetske zahvate jer su joj bizarna zategnuta lica. Priznaje da je tijekom puberteta i studiranja bila nezadovoljna sobom i svijetom oko sebe. Kaže da se danas osjeća bolje u svojoj koži te da je hrabrija i sposobnija pratiti sebe i druge. Ne podnosi nikome, a osobito bankama biti dužna, jer se ježi osjećaja zarobljeništva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bellaUna 01.03.2011.

    Kako nisu par?! Devet godina su u vezi, ako tako dugo traje, po svemu sudeći dobro se slažu što znači da su par! Ili aludirate na fizički izgled, godine?! Pa, moram vam reći da je takvo razmišljanje površno, kao i rasprave kad je nekoj ženi vrijeme za realizaciju majčinstva!

  • malmo1 01.03.2011.

    prelijepa, naša najbolja glumica, samo nek nađe novog dečka, fakat nisu par.

  • pernica 01.03.2011.

    ova glumica mi je baš draga i simpatična, samo nije par sa ovim redateljem-on joj je kao otac!!!! pa je najbolje da rodiš još za 10 godina, u 40-toj prvo dijete-bravo! ja ne znam zašto ove žene tako odugovlače sa majčinstvom, imaju slavu, novac, posao, sve je ostvarila a za majčinstvo će još razmislit i pričekat!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare