To je to što me zanima!

M. Ungar oženio 42 godine mlađu Saru na Havajima

Par se zbog vrućine vjenčao u laganim lanenim odijelima, a prema havajskom običaju, nisu razmijenili prstenje već su imali vijence oko vrata
Vidi originalni članak

Već nekoliko godina živimo zajedno i ovo je bilo samo potpisivanje papira. Ništa se nije promijenilo u našem odnosu, a nadam se da ni neće, rekao je Miro Ungar nakon što se nedavno na Havajima vjenčao s djevojkom Sarom.
- Dulje vrijeme Sara i ja željeli smo putovati po Americi, pa smo s našim prijateljima organizirali trotjedno putovanje. Posjetili smo i Havaje na kojima smo se odlučilii vjenčati - kaže pjevač.
Oboje su zbog vrućine bili odjeveni u bijelu lanenu odjeću, a svjedoci su im bili dva fotografa, havajski domoroci. Oko vrata nosili su tradicionalni cvjetni vjenac.
Ungaru je to četvrti brak, a ljubav sa Sarom opisuje kao nešto drukčije od svega do sada, dodajući kako se prava ljubav može naći i u poznijim godinama. Upoznali su se 2000. u Červaru kraj Poreča gdje je Ungar imao restoran.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • milan 03.11.2008.

    sto ce na sve ovo reci Ungarova prva zena jos uvek seksipilna Tereza Kesovija? Ona je vec i rekla da joj poslije dva neuspjela braka ne pada napamet uci u treci. Inace uvijek hvali Tere tog svog prvoga Ungara, drugoga koji je bio vaterpolista Lopatni ne zeli vidjati kao ni on nju, ali sve mi se cini da je gospodja Tereza pametnija od Ungara. Zaista sto on trazi sa tako mladjom zenskicom? Zamislite da i Tere ima uza se 30 godina nekog mladjeg kuronju??? A, sto bi falilo? U svakom slucaju da ne drzimo lekcije, Ungaru ne daj se daj delaj imas piletinu u rukama, hehehehe.......a, sto kaze Terezin i Ungarov sin Alan na sve ovo?

  • marat 03.11.2008.

    Cura je najobičnija sponzoruša,ipak 42 godine je ogromna razlika.Ja tu ne vidim ljubav.Ako netko misli drugačije neka me ispravi

  • user_28352 03.11.2008.

    On izgleda 20 god mlađi nego što je,a ona 20 god starija nego što je.Našla krpa zakrpu............

Komentiraj...
Vidi sve komentare