To je to što me zanima!

Ma kakva zima: Soraja izbacila silikone, fanovi su oduševljeni

Iako je još uvijek zima, Soraja je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a bujno silikonsko poprsje ponovno je stavila u prvi plan
Vidi originalni članak

Sudjelovala je u regionalnom Big Brotheru, a život joj se nakon toga promijenio. Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) obožava plastične operacije, ali i igranje u Photoshopu, brendirane krpice te putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova osebujna dama se luksuznim životom redovito hvali na društvenim mrežama, a ako je suditi po njezinim nedavnim objavama, starleta trenutno uživa na putovanju. 

Iako je još uvijek zima, Soraja je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a bujno silikonsko poprsje ponovno je stavila u prvi plan. 

S KNJIGOM U RUCI Soraja je pozirala bez gaćica...

- Tvoja fotografija popravi mi dan. Lijepa si, ali imaš grudi veće od glave - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Naravno, Soraja se baš poput svjetskih zvijezda nikada ne upušta u raspravu s hejterima. Starletu na Instagramu prati preko 420.000 fanova, dok ona ne prati apsolutno nikog.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 01.03.2021.

    Soraja Nemogu ti izbaciti facu iz Big Brothera. Sta god stavis na sebe Ja se ono Nemogu iz glave izvaditi

  • Vixi62 01.03.2021.

    Uzas hahahah

  • plavuša10 28.02.2021.

    BIT ČE SAMA I OFUCANA ...KADA BUDE STARA I SVA ČE SE IZOBLIČITI..

Komentiraj...
Vidi sve komentare