To je to što me zanima!

Ma što je ovo?! Baby Lasagni se približio predstavnik Švicarske, imaju jednake šanse za pobjedu

Tijekom vikenda su brojni predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu nastupili u Madridu i predstavili svoje pjesme. Nakon toga kladionice su Švicarskoj počele davati veće šanse...
Vidi originalni članak

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, od kraja veljače drži prvo mjesto na eurovizijskim kladionicama, no sada se Hrvatskoj ozbiljno približila Švicarska i pjesma 'The Code', koji u ponedjeljak ujutro imaju iste šanse kao i umaški glazbenik za pobjedu. I tijekom vikenda je Švicarska rasla na kladionicama, a promjene na kladionicama dolaze koncerta, odnosno PrePartyja u Madridu, na kojem su nastupili mnogi izvođači koji će se natjecati i u svibnju u Švedskoj. 

Baby Lasagna je također nastupio u Madridu, a fanove nije ostavio ravnodušnima. Društvenim mrežama kruže brojne snimke izvedbe, a na njima se vidi kako je publika zajedno s njime pjevala, plesala, a koliki je favorit pokazuju i trenuci nakon kraja pjesme kada je naš predstavnik 'na suho', bez matrice otpjevao refren, u čemu mu se publika u glas pridružila. 

DOŠLO DO NEKIH PROMJENA Što kažu fanovi i kladionice o Baby Lasagni nakon Madrida? On dao i intervju: 'U šoku sam'

Iako je i dalje favorit na kladionicama te drži prvo mjesto, šanse za pobjedu lagano su se smanjile, dok su Nemu one rasle.

OBRATIO IM SE I NA ŠPANJOLSKOM Kakav nastup u Madridu! Baby Lasagna oduševio, publika je pjevala refren s njim, plesala...

Nemo i pjesma 'The Code' u nedjelju poslijepodne došli su na drugo mjesto, a talijanska predstavnica Angelina Mango s pjesmom 'La Noia' pala je na treće mjesto. Tada su im oboma šanse bile 14 posto. 

Prema anketi Wiwi Bloggsa, na pitanje tko je imao najbolji nastup uživo u Madridu, Baby Lasagna i dalje vodi s 21, 54 posto, dok je izvedba pjesme 'The Code' iza njega s 11,52 posto u ponedjeljak ujutro. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zutizgzg 01.04.2024.

    Eurosong je shit shitova,ponos je ne sudjelovati

  • pinokio12 01.04.2024.

    lobi hrvatski u odnosu na europu..a sta ocekivati drugacije haha..nebinarni pobjeđuju, sta god da im to znaci..pjesma je cirkus inace i to nabacana u mješalicu bez ikakvog smisla..malo krene pjevati pa stane pa opet krece pa malo zavija pa malo cendrnda..teski uzas, mozda jedino ukrajina losija od tog cuda od pjesme

  • Moj Kokolo 01.04.2024.

    ONO pojelo lazanju . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare