To je to što me zanima!

Maca Diskrecija: Prostitucijom se bavim kako bih preživjela...

Novac koji je zaradila u 'Parovima' dala je obitelji koja ju u odluci da se bavi prostitucijom potpuno podržava. Onima koji je žele tužiti i strpati iza rešetaka poručuje neka joj radije plate račune
Vidi originalni članak

Reality zvijezda je javno priznala da se bavi najstarijim zanatom na svijetu i ne boji se da će završiti iza rešetaka. Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija (25) objasnila je kako je u toj odluci podržava i obitelj.

- Moja obitelj se slaže s tim i podržava me, čak i moja majka Enesa. To je posao kao i svaki drugi. Moram prodavati svoje tijelo kako bih preživjela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše - rekla je.

Maca Diskrecija pojavila se u srpskim 'Parovima te se okušala u pjevačkim vodama. Ipak, priznaje kako su joj reality showovi draži.

- Novac koji sam zaradila boraveći u realityju, a koji sam htjela uložiti u karijeru dala sam obitelji kako bi otplatili dugove. Biti će i toga, ne odustajem od namjere da se bavim pjevanjem. Trenutno mi je želja ući u 'Farmu' - kaže Maca Diskrecija.

Onima koji je žele tužiti poručuje neka joj radije plate račune. Zatvora se ne boji jer ima dečka političara koji joj čuva leđa i štiti je od bilo kakve kazne.

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem kod njih ili oni kod mene. Uglavnom su to zgodni dečki, a neke djevojke bi to mogle samo sanjati - rekla je Maca i pohvalila se kako joj oni kupuju skupe poklone.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • Tamara34 09.02.2017.

    Normalne djevojke ne sanjaju o tome da budu prostitutke,zato curo ne izjavljuj gluposti.Samo s....mogu prodavat svoje tijelo.

  • *Montenegro Diamantes* 29.01.2017.

    ..A jbt, nevjerovatno o kome se sve piše!?Maca diskrecija..prostitutka..šta je ovo, satiranje moralnih vrjednosti..

  • pilav38 28.01.2017.

    Svaka joj cast bar przna, a ne one koje kazu da zive kao starlete, pjevačice i manekeke posvuduše

Komentiraj...
Vidi sve komentare