To je to što me zanima!

Maca je pred kamere dovela Kineskinju pa nasmijala fanove

U kući sam svojim kolegama pričala kako sam prije 'Života na vagi' rekla svojoj Kineskinji da idem u kuću i da ću se vratiti mršava, a što si mi ti na to rekla? 'Ti ne može biti mlšava'. I što sad, jesam smršavila?, pitala je
Vidi originalni članak

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi', Marijana Džolić (43), poznatija kao Maca, još jednom je nasmijala fanove na Instagramu.

Ona svakodnevno snima videa u kojima s pratiteljima dijeli anegdote iz privatnog života, a sada je pred kamerom ugostila prijateljicu Kineskinju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U kući sam svojim kolegama pričala kako sam prije 'Života na vagi' rekla svojoj Kineskinji da idem u kuću i da ću se vratiti mršava, a što si mi ti na to rekla? 'Ti ne može biti mlšava'. I što sad, jesam smršavila? - pitala je Maca, a prijateljica joj je rekla da je jako lijepa. 

- Evo vidite kako mene moji Kinezi hrane da ja skinem kile - zaključila je Marijana i poslala fanovima poljubac. 

MACA NASMIJALA FANOVE 'Imam savjet za ove muškarce oko nas: Dajte svojoj ženi para'

Inače, Maca je ušla u show sa 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. Novi stil života redovito pokazuje na društvenim mrežama. Osim što je početak godine započela s manje kilograma, promijenila je i frizuru.

Nedavno je posjetila jedan frizerski salon u Zagrebu te je posvijetlila i skratila kosu, a fanovi na Instagramu su hvalili njezin novi izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ja92 31.01.2020.

    Pa i nisi baš mršava

Komentiraj...
Vidi sve komentare