Show

Komentari 22

'Imam savjet za ove muškarce oko nas: Dajte svojoj ženi para'

'Imam savjet za ove muškarce oko nas: Dajte svojoj ženi para'

Još kad ovako dođete u dućane, i po mogućnosti vam još piše negdje 'sale', pa čovječe Božji, nema te depresije koja nas može ubiti taj dan, rekla je Maca u videu koji je objavila na društvenim mrežama

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi', Marijana Džolić (43), poznatija kao Maca, nasmijala je pratitelje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimila je video u kojem priča o savjetima kako se boriti sa siječanjskom depresijom.

- Kažu da je danas najdepresivniji dan u godini. Dobro, možda nekome i bude. Ali, ja imam savjet za ove muške koji su oko nas: dajte svojoj ženi para. Vjerujte mi, depresija nestaje. Još kad ovako dođete u dućane, i po mogućnosti vam još piše negdje 'sale', pa čovječe Božji, nema te depresije koja nas može ubiti taj dan - rekla je Maca, a u opis videa je dodala: 'Ma kakva depresija, shopping rješava sve ljudi moji!'.

Još jedna bivša sudionica showa, Danijela Pavić, također se javila u komentarima te joj poručila: 'Potpisujem sve'.

Inače, Maca je ušla u show sa 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. Novi stil života redovito pokazuje na društvenim mrežama. Osim što je početak godine započela s manje kilograma, promijenila je i frizuru.

Nedavno je posjetila jedan frizerski salon u Zagrebu te je posvijetlila i skratila kosu, a fanovi na Instagramu su hvalili njezin novi izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci