To je to što me zanima!

Mada Peršić je ‘skinula’ Žuži: Cure, morate se više seksati...

Peršić svojim kretnjama i načinom govora odlično imitira dijelove iz Žužinih kolumni, a istaknula je kako je nakon predstave dobila same pohvale
Vidi originalni članak

Najbitnije mi je da sam publici priuštila veselu i zabavnu večer. Kući su svi otišli radosni i razdragani, a od toga nema bolje, rekla je glumica Mada Peršić (30).

U Gavellinom kafiću u petak navečer, nadahnuta književnicom Elfridom Jelinek i modnom dizajnericom i spisateljicom Žuži Jelinek, izvela je monodramsku predstavu “Jelinek vs. Jelinek”. Na temelju nje je, pod mentorstvom profesorica Suzane Nikolić (53) i Mirele Brekalo (62), magistrirala scenski govor na zagrebačkoj Akademiji za dramsku umjetnost.

Peršić svojim kretnjama i načinom govora odlično imitira dijelove iz Žužinih kolumni, a istaknula je kako je nakon predstave dobila same pohvale. 

Ime je dobila po bakinom nadimku. Zvala se Manda, ali su je svi zvali Mada. Ipak, glumica ističe i jednu zanimljivu, iako izmišljenu anegdotu, koju je često slušala kao šalu pri upoznavanju:

- Kad je majka ocu rekla da je trudna, otac je odgovorio: 'Ma da?', pa su mi po očevom odgovoru dali ime - ispričala je.

Kako je svojedobno rekla, nikako zbog uloge ne bi mogla nekoga zeznuti, na bilo koji način.

- Ne bih nikad nikoga gurnula dolje da bih ja pošla gore. Kad mi dobro krene, pokušavam ljude povesti sa sobom na putu do uspjeha - zaključila je. Kako kaže, sreća i uspjeh nisu kolači pa da svatko treba zgrabiti svoj dio.

TAJNA SAVRŠENE LJUBAVI: Ako u vašoj vezi ne funkcioniraju ove tri stvari, vrlo vjerojatno nećete uspjeti

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cobi 28.10.2018.

    Solidna pizza.

  • Yola 28.10.2018.

    Nisam citala od Zuzi kolumne,jednu slucajno kaze ona : muskarci koji vas varaju,nece vas nikad ostaviti. Oni koji vas ne varaju,ostavit ce vas radi prve s kojom vas prevare.

  • LaraSim 28.10.2018.

    To je magistarski scenski govor? Ma ne mogu vjerovati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare