To je to što me zanima!

Madame Heidi: W. Smith je po bordelima tražio dečke

Heidi Fleiss najpoznatija je prostitutka i “madam” u Hollywoodu. Na vrhuncu karijere usluge je pružala Jacku Nicholsonu, Marlonu Brandu...
Vidi originalni članak

Smith je k meni dolazio svaki dan, i to po nekoliko puta. Morala sam ga uvijek iznova uvjeravati kako je diskrecija zajamčena. Godinama je bio moj klijent, hollywoodska “madam” otkriva kako je upoznala glumca Willa Smitha (40), za kojega kaže da je homoseksualac.
- Na kraju kad sam ga uspjela uvjeriti kako informacije o njemu neće procuriti u javnost, stavio je novac na stol i kazao da želi uslugu muškarca - govori Heidi Fleiss, koja je u to vrijeme podvodila 14 djevojaka te samo dva muškarca. Smithov odabir nije ju previše začudio.
- Nemate uopće pojma koliko poznatih muškaraca traži homoseksualne usluge - ispričala je.
Smith se 1997. oženio za Jadu Pinkett (37), bivšu djevojku preminulog repera Tupaca Shakura. Par ima kćer Willow Camille Reign (8) i sina Jadena Christophera Syrea (10). Smitha, kojeg je prijatelj Tom Cruise (46) “navukao” na scijentologiju, mogli bi pobornici te vjere osuđivati, ali oni vjeruju da homoseksualce mogu preobratiti u heteroseksualce.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mrbajo 21.10.2008.

    sve da se dođe do love..pogaziš nekoliko ljudi,pokupiš lovu od naivnih novinara i onda izgubiš 100x više kad te tuže za laž i klevetu..pa da i je derpe...boli me đon,pa ne gledam ga ja radi njegove kite i dupeta nego zato jer čovijek ime dobre filmove i zna glumiti

  • ivkanica 21.10.2008.

    ma laze gadura!!

  • brener 21.10.2008.

    onda ispada da je \"fresh prince\" ipak na kraju \"fresh queen\"!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare