To je to što me zanima!

Madonna (61) ljubi 35 godina mlađeg? Prijatelji su zabrinuti

Glasine o novoj ljubavi krenule su u lipnju ove godine nakon što je Madonna na profilu na Instagramu podijelila video u kojem Ahlamalik twerka. Njezini prijatelji navodno su zabrinuti zbog razlike u godinama
Vidi originalni članak

Kontroverznu američku pjevačicu Madonnu (61) kamere su posljednjih nekoliko mjeseci više puta 'ulovile' u društvu mlađahnog plesača Ahlamalika Williamsa (26) koji je samo tri godine stariji od njezine kćeri Lourdes (23).

Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, čini se kako njihove zajedničke fotografije nastale na balkonu jednog luksuznog hotela u Miamiju, na kojima razmjenjuju nježnosti i grle se, potvrđuju tu vijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na objavljenim fotografijama Madonna i njezin novi dečko uskladili su boje odjeće, a on nije skidao ruke s njezinih bokova, dok joj je u jednom trenutku i nježno masirao leđa. Par je privatnim letom zajedno stigao u Miami gdje su ih paparazzi također zajedno uhvatili u zračnoj ulici. 

Glasine o novoj ljubavi krenule su u lipnju ove godine nakon što je Madonna na profilu na Instagramu podijelila video u kojem Ahlamalik twerka. 

The National Enquirer izvijestio je u listopadu da je njihova veza postala ozbiljna, ali da su njezini prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike u godinama.

LEPA BRENA Za novac koji je potrošila na garderobu mogla je kupiti vilu

Na popisu mlađih dečkiju koje je dosad ljubila našli su se, među ostalim, tada 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Steffens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Magija_1 17.12.2019.

    On je tu samo da joj nosi torbe i da ju masira🤭

  • Lucr 17.12.2019.

    Kao da je to neka izvanredna vijest, ona takve jede za dorucak, vjerojatno je i ovog a mozda mu je i platila, sirota "kraljica"

  • kompirko 17.12.2019.

    Voli mlado meso...ne more se uzet za zlo

Komentiraj...
Vidi sve komentare