To je to što me zanima!

Madonna brani Britney i njene roditeljske vještine

Na optužbe da je Britney loša majka i kako se ne brine o svojoj djeci, reagirala je Madonna koja smatra da je Britney sama imala teško djetinjstvo
Vidi originalni članak

Madonna (49) je nedavno u medijima pokušala obraniti Britney i njene ispade navodeći kako se razlozi takvog ponašanja mogu pronaći u njezinom djetinjstvu.
- Mislim da joj nije bilo dozvoljeno imati normalno djetinjstvo. Ona nije mogla odrastati u privatnosti i raditi greške te učiti iz njih kao normalni klinci. Otkad je bila klinka, njezin je život bio pod mikroskopom, stalno u medijima gdje je bio otvoren svakakvim kritikama. Teško se tako razviti u normalnu osobu - zaključila je pjevačica.
Pjevačica je ponudila i nekoliko savjeta kako odgajati djecu.
- Kad me djeca ponekad gnjave sa pitanjima kada ću se vratiti kući i zašto uvijek moram raditi, samo ih podsjetim na sve stvari koje imaju te im kažem da te stvari ne bi imali da ja ne radim toliko puno.To ih obično ušutka - izjavila je pjevačica koja očekuje pozitivnu odluku o njenom zahtjevu za skrbništvo nad dvogodišnjem Davidom iz Malavija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dalcom 18.05.2008.

    normalno da ju brani kad je debilna ko i britney,za admina ne briši više moje poruke ,nema tu demokracije ni slobode govora,vidi se kakvo je sranje u medijima

Komentiraj...
Vidi sve komentare