To je to što me zanima!

Madonna je kćeri Lourdes (14) sredila ulogu u filmu

Iako joj je prije tri godine zabranila da prihvati angažman u filmu o Harryju Potteru
Vidi originalni članak

Iako joj je prije tri godine zabranila da prihvati angažman u filmu o Harryju Potteru, Madonna (51) je ovoga puta svojoj kćerki Lourdes (14) dogovorila ulogu u nadolazećem filmu o Edwardu VIII. Kraljiaca popa i sama ima ulogu u spomenutom filmu, a kćer joj je navodno dobila malu ulogu.
- Nije to nikakva značajna uloga, ali njome će Lourdes shvatiti kakav je život filmskih glumaca. Ona je jasno dala do znanja da želi karijeru u svijetu zabave, a njezina majka je jako sretna što joj u tome može pomoći - kazao je izvor blizak pjevačici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kokomoon 28.03.2010.

    mozda je tako...ali to ne mora bit i nije razlog tvog neuspjeha u zivotu, nemoras se tjesit time da ona moze \'sve\' jer je slavna..publika odlucuje na kraju balade!

  • Lady Taky 28.03.2010.

    ta mala,kao i uostalom i sva djeca slavnih i poznatih od trenutka začeća mogu biti i raditi što i kako žele bez obzira na to da li znaju i imaju talent a sve zbog slavnih roditelja.moš si mislit da ti mama nije madonna kak bi glumila,pjevala,plesala i šta već.već ju vidim za par godina kak snima editorijale hoda pistom glumni dizajnira bla bla bla

Komentiraj...
Vidi sve komentare