To je to što me zanima!

Madonna na udaru kritika: Na lice je stavila masku od lanaca

Pored fotografije Madonna je napisala 'Insallah' što u prijevodu na hrvatski znači 'Ako Bog da'. Čim je objavila fotografiju, na Twitteru se o njoj počelo raspravljati
Vidi originalni članak

Već se skinula na pozornici i pozirala s pištoljem, no Madonna (54) i dalje uspijeva pronaći nove načine kojima dospijeva u centar pažnje. Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj joj je lice prekriveno maskom od lanaca. Pretpostavlja se da je riječ o nikabu kojeg muslimanke kao dio tradicije nose preko lica. 

Pored fotografije Madonna je napisala 'Insallah' što u prijevodu na hrvatski znači 'Ako Bog da'. Čim je objavila fotografiju, na Twitteru su počele rasprave o tome što pjevačica želi poručiti ovom fotografijom. 

Dok su neki komentirali kako želi ženama poslati poruku da budu snažne, drugi smatraju da je Madonnina fotografija kritika ženama u islamskim zemljama. Madonna je poznata kao sljedbenica kabale, a i njezin dečko, plesač i model Brahim Zaibat,  je musliman. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Bow-Wow 05.07.2013.

    s tom maskom je najljepša

  • Slatka_mala 05.07.2013.

    ili je postala muslimanka.. sto bi joj najpametnije bilo...

  • tražim si novi nick 05.07.2013.

    Ma to je novi trik. Vidite da nosi rukavice jer ju je sram staračkih pjega. Sad na ovaj način skriva bore na licu. Ne može se pomiriti s godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare