To je to što me zanima!

Madonna naredila: Sakrijte Mercy od biološkog tate

Obitelj djevojčice podržava Madonninu želju da sakrije Mercy od njenog biološkog oca. Kažu da je on zadnja osoba na svijetu kojoj bi dali malenu
Vidi originalni članak

Nakon što se javio biološki otac četverogodišnje Mercy James, koju Madonna planira usvojiti, pjevačica čini sve što je u njenoj moći da joj on ne zakomplicira šanse da dobije kćer iz Afrike. Po njenom naređenju netko iz sirotišta Kondanani je sada sakrio malenu Mercy da ju njezin otac ne može pronaći. On za kćer nije uopće pitao sve dok se nije pojavila Madonna sa zahtjevom za usvajanjem. Mercyina obitelj s majčine strane bijesna je na Jamesa Kambewa zato jer se tek sada javio, a nigdje ga nije bilo kada je 15-godišnja školarka kojoj je napravio dijete umrla. Jako su sumnjičavi prema razlozima zbog kojih se on sada želi opet pojaviti u životu svoje kćerke.
- On je imao priliku spasiti čast moje kćerke nakon što je ona zatrudnjela s njim. Međutim, on je zanijekao da je otac malene Mercy i pobjegao je kao kukavica. On je zadnja osoba koju sada želimo vidjeti - kazao je Mercyin djed Saxon Maunde.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ICE_MAIDEN 13.04.2009.

    madonna naredila..wtf sta si ona umislja da je general pa može naredivati..

  • marta19 13.04.2009.

    zasto nedaju maloj priliku za bolji zivot????? licemjeri!!!! bolje da ju ostave tamo gdje je pa nek umre od gladi ili neka ju netko siluje i ubije!!?? to je bolje, ha??

  • mimidu 12.04.2009.

    Ma sto pisete bezveze! Madonni je sud odbio usvajanje te male i ona se vratila doma bez nje...ko fol u suzama...smrc i sinf!

Komentiraj...
Vidi sve komentare