To je to što me zanima!

Madonna novo lice Versacea: 'Ona je jedina istinska ikona'

Madonna je zamijenila Lady GaGu (28) zato jer Donatella Versace (59) vjeruje da je kraljica popa istinska ikona. Madonnine fotografije su snimljene u New Yorku
Vidi originalni članak

Iako je praksa da najpoznatiji modni brendovi za svoja zaštitna lica uglavnom uzimaju mlađe djevojke, Versace je napravio iznimku. Njihovu kampanju Proljeće/Ljeto 2015. godine predstavljat će 56-godišnja Madonna. Pjevačica je i nakon 30 godina u showbusinessu traženo lice. 

Madonna je zamijenila Lady GaGu (28) zato jer Donatella Versace (59) vjeruje da je kraljica popa istinska ikona. Madonnine fotografije su nastale u New Yorku. 

- Uvijek je uzbudljivo biti odjeven od glave do pete u Versace i iskusiti iz prve ruke Donatellinu bujnu maštu i strast koju je uložila u najnoviju kolekciju - rekla je Madonna. Donatella je također imala samo riječi hvale za pjevačicu. 

- Oduševljena sam što je ona moja prijateljica i presretna što će najutjecajnija umjetnica biti zaštitno lice Versacea - rekla je modna dizajnerica. 

Ovo je četvri put da je Madonna zaštitno lice Versacea. Prvi put je to bila 1995. godine.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • pijana Francika 06.12.2014.

    lepa ženskica

  • Galeb i ja 05.12.2014.

    Nisam znao da je Madonna Hrvatica sve dok ju sada nisam vidio na stranici od domacih zvijezda.

  • Lud kao Ava 05.12.2014.

    Ne znam zasto nam ovu babuskaru uporno trpaju pod mlado. Zeno, koliko god te isfotosopirali, nista ne mijenja cinjenicu da imas pet banki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare