To je to što me zanima!

Madonna objavila fotografiju Rocca (13) s bocom alkohola

COOL MAMA? Madonna je s djecom Novu godinu dočekala u Švicarskoj. Fotografije sa samog dočeka podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu
Vidi originalni članak

Kraljica popa u subotu je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju svog sina Rocca (13) koji drži bocu alkohola, kao i njegova dva prijatelja s kojima je pozirao.

- Tulum je upravo počeo! Neka dođe 2014. godina - napisala je Madonna (55) uz objavljenu fotografiju.

Madonna je sa svojom djecom Novu godinu dočekala u Švicarskoj, gdje je dobna granica za konzumiranje alkohola 16 godina. Prije dvije godine glazbenica je i sama priznala da bi trebala biti malo stroža s djecom nakon što je ulovila Lourdes (17) kako puši.

- Vjerojatno nisam stroga koliko bih trebala biti. Mislim da bi trebala biti čvršća prema njima. Svaki dan moram s njima voditi pregovore, ali pušenje cigareta mi nije drago. Ne odobravam pušenje nikome, a pogotovo mojoj kćeri - rekla je tada.

S obzirom na fotografije koje je objavila, čini se da misli kako je alkohol manji problem nego pušenje.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • strmi007 08.01.2014.

    vodka

  • 06.01.2014.

    prava mama nema kaj... ja svaki dan sa svojom cugnem čašicu

  • KanaanZg 06.01.2014.

    Ja bi još i shvatio ovakve gluposti koje pišete da niste objavili nakon što je napisala da je riječ o običnoj šali i da nitko od klinaca nije cugao! Inače mora da je neka bolesnica kad su joj roditelji povjerili svoju djecu ( prijatelje od rocca i Lurdes) da idu s njom na 2 tjedna negdje! Svašta lupate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare