To je to što me zanima!

Madonna okinula seksi selfie, a paparazzi je ulovili nespremnu

Samo nekoliko sati nakon glamuroznog selfieja, Madonna je nakon zabave u New Yorku pokazala kako izgleda bez šminke. Bila je u u crnoj odjeći, a kosu je nemarno 'ulovila' špangicom
Vidi originalni članak

Jedino mjesto gdje se možeš sakriti je kupaonica, našalila se pjevačica Madonna (59) u jučerašnjoj objavi na društvenoj mreži gdje je pokazala kako izgleda nakon snimanja za svoju kozmetičku kompaniju 'MDNA skin'. Ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata  obožavatelja. 

- Izgledaš tako mlado i predivno. Imaš savršeno lice. Oduzimaš mi dah - pisali su pjevačici fanovi te dodali kako je zasigurno najbolje svjetlo u kupaonici. No samo nekoliko sati kasnije Madonna je nakon zabave u New Yorku pokazala kako izgleda bez šminke te da su godine i nju sustigle. Bila je u potpunosti u crnoj odjeći, a kosu je nemarno 'ulovila' špangicom. 

Pjevačica je bila neprepoznatljiva u odnosu na glamurozni selfie koji je objavila ranije jučer, a stavila je sunčane naočale u autu kako bi izbjegla fotografiranje. Madonna, koja će u kolovozu navršiti 60 godina, nedavno je iznenadila fanove videom u kojem je na tretmanu pomlađivanja. Svojevrsne vilice kojima joj je kozmetičarka tretirala lice djelovale su vrlo oštro, ali pjevačica nije pokazivala da ju nešto boli. Na licu je imala masku svog kozmetičkog brenda.  

'JAČA OD STARENJA' Nakon tretmana lica vilicama, Madonna je pozirala u toplesu

Uskoro se pohvalila i fotografijom u toplesu, a neki obožavatelji su ju zamolili da prestane s golišavima fotografijama jer su, kako tvrde, užasne. Američka pjevačica u srpnju će proslaviti 35 godina od objavljivanja debitantskog albuma 'Madonna'. Iako je prošle godine najavila povratak na scenu, sada je i službeno potvrdila da je u tijeku snimanje novog albuma. 

KREATIVNA MADONNA Objavila fotku u toplesu, pa se požalila kako 'nema prijatelje'

Madonna ima sinove Rocca (17), Davida (12), kćeri Lourdes (21), Mercy James (12) te blizanke Esteru i Stellu (5), a u siječnju ove godine je otkrila kako više neće posvajati djecu nego će im pomagati što više može. Njezina humanitarna organizacija 'Raising Malawi' udružila se s organizacijom 'BuildOn' kako bi napravili četiri nove škole u kojima bi djeca mogla pohađati nastavu. 

HUMANITARKA Novogodišnja odluka: Madonna otvara četiri nove škole u Africi

Idi na 24sata

Komentari 57

  • viki68 03.03.2018.

    Godine nose svoje,ne mozes zauvijek ostati mlad...

  • sprangija 03.03.2018.

    Uvijek je izgledala sasvim prosjecno,nista extra,trebate vidit jednu stariju prijateljicu 65 god nitko joj ne bi dao bez sminke tretmana pali bi na dupe kako dobro izgleda

  • Plavusa 13 Pink G 03.03.2018.

    Bolje izgleda na toj slici nego na vecini drugih sa napucenim ustima, poluzatvorenim ocima u cudnim pozama da se ne vide bore. Jbt zena ima gotovo 60 godina. Definitivno preglupo, neprirodno ocekivati, traziti da se u tim godinama izgleda kao da ima 20-30.

Komentiraj...
Vidi sve komentare