To je to što me zanima!

Madonna razbjesnila pratitelje. Pozirala kao Gospa i rekreirala scene Posljednje večere: Užas!

Na naslovnici Icon Issue Vanity Faira tako je osvanula fotografija pjevačice na kojoj je prerušena u Djevicu Mariju, a koja ima mačem probodeno srce i prsa te zlatni vez
Vidi originalni članak

Odvratno. Sramite se svi. Uklonite te fotografije. Kako se usuđujete ismijavati našu religiju, samo je jedan od komentara bijesnih obožavatelja ispod nove fotografije kraljice popa, Madonne (64), koja je osvanula na naslovnici francuskog časopisa.

Madonna je rekreirala scene Posljednje večere i time naljutila obožavatelje diljem svijeta. 

Na naslovnic Icon Issue Vanity Faira tako je osvanula fotografija pjevačice koja se transformirala u Djevicu Mariju, a koja ima mačem probodeno srce i prsa te zlatni vez.

Iako je već naslovnica bila dovoljna da razbjesni vjernike, u novom izdanju časopisa nalaze se i fotografije na kojoj Madonna glumi Isusa dok joj 'pod noge padaju' njezine sljedbenice. Prizor iz časopisa uvelike podsjeća na Posljednju večeru.

- U ovom posebnom izdanju Madonna ponovno postaje Madonna: ikona. Ne samo utjelovljenje glazbenog trenda ili stila odijevanja, već figura jednako uznemirujuća koliko i sveta - rekao je voditelj uređivačkog sadržaja Vanity Fair u Francuskoj, Oliver Bouchara

JOŠ JEDAN U NIZU... Madonna ne prestaje šokirati javnost, za Božić objavila novi video: 'Neugodno mi je gledati'

Ovakva izdanja, za koja kažu da 'doprinose oblikovanju modne kulture', distribuirat će se u Španjolskoj, Italiji i Francuskoj. 

Kreacije za Madonnino snimanje pripremili su dizajneri Johna Galliana za Maison Margiela, Gucci, Dolce & Gabbanu i Jeana Paula Gaultiera.

Jedan od dizajnera, John Galliano, smatra da je Madonnina karijera uvijek imala 'biblijsku dimenziju  i univerzalan doseg.

- Prvi put kad sam je vidio, već je bila nadahnuta, neustrašiva, s integritetom i umjetničkim ponosom - rekao je.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, s njim se zasigurno ne slažu obožavatelji časopisa i pjevačice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • eho' 20.01.2023.

    ..tužno je kada izgubiš kompas..

  • Zlatna Vuga 20.01.2023.

    Svetogrđe. Ali to nije prvi puta od nje tako da nije ništa iznenađujuće. Ta se ne boji ni Boga, ni naroda, ali...ali...

  • zorozimba 19.01.2023.

    Lako se sprdati s kršćanstvom ajde neka proba s muslimanskom vjerom. Ali Bog je dopustio s razlogom da i "osobe" s ljudskim obličjem mogu slobodno izražavati volju kakva god ona bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare