To je to što me zanima!

Madonna se nakon prethodnog neuspjeha opet baca na režiju

Prvi Madonnin film 'zaradio' je 25% na stranici Rotten Tomatoes, dok je drugi dobio čak i manje od toga, postignuvši jedva 13%. Oba djela su pritom bila i financijski jako neuspješna
Vidi originalni članak

Madonna, glumica i pjevačica, koja nas je do sada 'počastila' s dva redateljska ostvarenja, još jednom će zasjesti u redateljsku stolicu. Njena prethodna ostvarenja, 'Filth and Wisdom' i film 'W.E.' ne samo da nisu nikoga oduševila već su uglavnom razočaravala publiku i kritičare.

RAT BESKONAČNOSTI Bitka za spas Zemlje je počela, a Osvetnici su na našoj strani

Tako je njen prvi film 'zaradio' jadnih 25% na stranici Rotten Tomatoes, dok je drugi dobio čak i manje od toga, postignuvši jedva 13%. Oba djela su pritom bila i financijski jako neuspješna, pa je dosta iznenađujuće što je Madonna još jednom krenula režirati film.

U pitanju je baletna drama 'Taking Flight', koju pjevačica režira za kuću MGM. To je istinita priča o Michaeli DePrince, koja je bila ratno siroče s podrijetlom iz Sierra Leone. Kao četverogodišnjakinja usvojili su ju i odveli u SAD gdje je postala svjetski poznata balerina.

BATTLESTAR Rat za Kolonije nije gotov: Film o Galactici još uvijek se snima

- Michaelino putovanje me je duboko dotaknulo i kao umjetnicu i kao aktivisticu koja razumije nedaće. Sada imamo jedinstvenu priliku pokazati kako izgleda Sierra Leone i možemo dati Michaeli da bude glas za svu siročad s kojom je odrasla. Počašćena sam što mogu njenu priču oživotvoriti - rekla je Madonna.

Kako je ovaj put u igri donekle velik studio, koji će pomno nadgledati napredak na radu, posve je moguće da ćemo od Madonne dobiti gledljiv film. A ako se poslože i zvijezde, možda će nam gospođa Ciccone dati i odličan film. Doduše, jako nevjerojatan možda, ali možemo se nadati.

Nećemo, ali možemo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare