To je to što me zanima!

Madonna se razvodi, Guy dobiva polovicu imovine?

Madonna (49) i Guy Ritchie (39) u braku su sedam godina. Do razvoda je došlo jer Guy više nije mogao podnositi svađe s njom oko djece
Vidi originalni članak

Pop pjevačica Madonna kako ekskluzivno doznaje Holy Moly posjetila je najpoznatijeg britanskog odvjetnika za razvode Nicholasa Mostyna.  Izgleda da se pjevačica i redatelj Guy Ritchie razvode nakon sedam godina braka.
Kao razlog prekida braka Madonna će navodno navesti otuđenje para zbog poslovnih obveza. Ipak pravi razlog leži u stalnim svađama supružnika oko djece i mjesta gdje će živjeti. Mediji tvrde da je do razlaza među njima došlo i zbog Madonnine posvećenosti kabali te posvojenja malenog Davida Bande (2). 
Mostyn koji će zastupati Madonnu nedavno je zastupao Paula McCartneya u parnici protiv Heather Mills. Da je riječ o dobrom odvjetniku pokazuje i činjenica da je Mostyn uspio McCartneyu uštediti čak 100 milijuna funti. Pjevačica navodno strepi da bi Guyu mogla pripasti polovica njenog bogatstva s obzirom da nije potpisala nikakav predbračni ugovor. Madonna ima razloga za zabrinutost jer je samo prošle godine zaradila 70 milijuna dolara. Guy i Madonna vjenčali su se krajem 2000. godine u Škotskoj. U braku s Guyem dobila je sina Rocca (7), a iz veze s trenerom Carlosom Leoneom (42) ima kćer Lourdes (11).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • branchburg 10.06.2008.

    kak je mogao izdrzati sedam godina s tom umisljenom babom

  • user_2971 10.06.2008.

    pa koliko god joj uzme ziher nebu ostala sirotinja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare