To je to što me zanima!

Madonna: 'Zahvalna sam što sam tu, a ne negdje u grobu'

Kraljica popa u New Yorku je primila Billboardovu nagradu za ženu godine. Madonna je u karijeri prodala više od 300 milijuna primjeraka svojih albuma
Vidi originalni članak

Ja sam vaš otirač već više od tri desetljeća. Uspjela sam u branši gdje je važno biti lijep i seksi, ali nipošto ne pametan ili istinski osviješten o svojoj seksualnosti, rekla je glazbenica Madonna (58) u govoru zahvale. 

U New Yorku je primila Billboardovu nagradu za ženu godine. Pjevačica je u karijeri prodala više od 300 milijuna primjeraka svojih albuma. Madonna je, kaže, najzahvalnija što je 'i dalje tu, a ne negdje u grobu'. 

Podsjetimo, pjevačica je podržala 16-godišnjeg sina Rocca Richieja, kojeg su nedavno uhitili u Londonu zbog posjedovanja marihuane.

- Jako ga volim i učinit ću sve što mogu da mu pomognem. Dat ću mu podršku koja mu je sada toliko potrebna - napisala je u službenoj izjavi. Tražila je od medija da poštuju privatnost njezine obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jersey 12.12.2016.

    Ne sikiraj se..ceka te i to 😬

  • serpentine 11.12.2016.

    Napravila nakazu od sebe s operacijama

  • 11.12.2016.

    Zena je zasluzila da uziva u zivotu..svojevremeno je bila ikona glazbe.Mozete vi nju sad pljuvat, takav smo mi narod, ono uz jutarnju kavicu ajmo jos malo mrzit..bit zavidni..od nasi ljudi rijeci hvale tesko izlaze iz usta. No, kao da ce njoj to nesto naudit u zivotu pa se necemo nervirat...eto ja joj zelim jos puno godina zivota i rada..jos malo zavidnih nije na odmet ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare