To je to što me zanima!

Madonnini fanovi ogorčeni zbog nove turneje: 'Mi platimo 1000 dolara, ti odeš ranije s koncerta'

Pjevačica je svoju novu turneju otvorila koncertom u londonskoj O2 Areni, a fanove je razljutilo njezino ponašanje
Vidi originalni članak

Madonna (65) je započela svoju dvanaestu turneju pod nazivom 'The Celebration', a s kojom ima 78 dogovorenih koncerata diljem svijeta. Prve koncerte održala je u londonskoj O2 Areni, a fanovi su već iskazali nezadovoljstvo.

Publika se naljutila nakon što je Madonna skratila prva dva koncerta u Londonu. Pjevačica je nastup u prepunoj areni završila u 23 sata, čime je 'zakinula' fanove za četiri pjesme koje su trebale biti na set listi.

NASTUPILA U LONDONU Madonna (65) pjevala u korzetu i donjem vešu: Vratila se na turneju nakon ozbiljne bolesti

Nakon pjesme 'Rain', trebali su uslijediti i hitovi 'Like A Virgin', 'Bitch I'm Madonna', 'Holiday' i 'Celebration', no publika ih nije čula. Ogorčeni fanovi na X-u su iznijeli svoje nezadovoljstvo Madonninim ponašanjem, otkrili su i kako je pjevačica kasnila s koncertom koji je trebao započeti u 21 sat.

- Oprosti Madonna, ti si kraljica popa i ja te volim, ali ljudi su platili preko 1000 dolara da te vide, ne možeš ovako završiti. Samo započni na vrijeme, tvoji fanovi zaslužuju cijeli show - napisao je jedan od fanova.

Pretpostavlja se da je pjevačica svoj koncert prekinula radi pravila po kojem koncerti održani na nedjelju trebaju završiti do 22:30, dok oni održani od ponedjeljka do nedjelje mogu trajati pola sata duže.

- Madonna, dođi na vrijeme na pozornicu, posebice u Londonu gdje je policijski sat. Ne možeš tražiti 1000 dolara za ulaznice pa izvesti dio showa - poručio je jedan od korisnika X-a.

No, publici je Madonnin potez neopravdan, stoga su joj poručili da prekrši pravila i plati kaznu.

- Svi znamo da voliš kršiti pravila, pa ako prekoračiš vrijeme, prekrši pravila i plati kaznu - napisao je jedan od fanova.

U LONDONU Madonna se obratila fanovima na koncertu: 'Zajedno smo jako snažni, možemo se ujediniti...'

Ipak, uz kašnjenje i raniji završetak koncerta, fanovi kažu kako su uživali na koncertu kraljice popa koja je u sedmom desetljeću života.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vjevegrica 17.10.2023.

    kad dolazi u Arenu?

  • Adisibio 17.10.2023.

    Pa mora ići spavat baba, zašto ju hejtate.

  • bree77 17.10.2023.

    Vidi ona da ne može, ali uporna....

Komentiraj...
Vidi sve komentare