To je to što me zanima!

Madonnini radijatori griju na kabalističku svetu vodu

Madonna je navodno toliko opsjednuta kabalom da nigdje ne ide bez svoje svete vode. Sada je i radijatore centralnog grijanja napunila tom vodom
Vidi originalni članak

Pjevačica Madonna (51) u svom domu od deset spavaonica odlučila radijatore je centralnog grijanja naupuniti svetom vodom. Štovateljica kabale tako je dala oko 40.000 kuna po radijatoru za vodu koju je kupila u kabala centru. Madonna (51) vjeruje da voda ima posebne duhovne moći da zalječuje i štiti.
- Koštalo ju je pravo bogatstvo, ali da može, sveta voda bi joj i na kuhinjskoj slavini curila - rekao je bliski izvor o Madonninoj opsesiji kabalom.
- Kućna pomoćnica jednom je ostala šokirana nakon što je vidjela da je vodoinstalater htio ispustiti vodu na pokvarenom radijatoru. Nakon sat vremena pregovaranja voda je ispuštena u kante dok se radijator ne popravi pod uvjetom da se pazi kako se ne bi ni jedna kap prolila - ispričao je bliski prijatelj. Zbog njene opsjednutosti kabalom navodno je i pukao brak s Guyjem Ritchiem. Dok su bili zajedno htjela je napuniti bazen svojom svetom vodom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Curious 18.04.2010.

    Ružnije ruke u životu ne vidjeh....tu ne pomaže ni sveta kabalistička vodica....bljak.

  • citizen 18.04.2010.

    Grijanje na Svetu Vodu ???....eno i Bog se rasturio od smijeha :))

  • anmd 18.04.2010.

    kokomoon majstore pametni. da je ona katolik ne bi se razapinjala na kriz i otvoreno govorila protiv Crkve. Kabala je vrsta sekte. Koja mrtva duhovna hrana o cem ti pricas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare