To je to što me zanima!

Magična divota dolazi iz novog foršpana za 'Ljepoticu i zvijer'

Već neko vrijeme iščekujemo prvi foršpan iz remakea 'Ljepotice i zvijeri' i on je napokon stigao. Budimo iskreni, priča stara poput vremena nikad nije izgledala ovoliko čudesno
Vidi originalni članak

Iako u ovom foršpanu za najnoviju filmsku ekranizaciju jednog Disneyjevog djela nitko ne pjeva, i dalje smo u pozadini bez ikakvog problema prepoznali one poznate stihove iz originalnog animiranog filma.

Ne samo to, već smo vidjeli i sve 'dobre, stare' likove koji su nas tako oduševili prije gotovo četvrt stoljeća (u stvari točno 25 godina, za tjedan dana). Tako su pred nas došli i Belle i Zvijer i Gaston, kao i svi ostali likovi iz dvorca. Doduše, malo su nam ti likovi izgledali jezivo u svojoj kompjuterskoj verziji, no ipak smo oduševljeni njihovim izgledom. A kako smo i u naslovu rekli, magična divota preplavljuje ovaj foršpan

Doživite magiju

 S Emmom Watson kao Belle i Danom Stevensom u ulozi Zvijeri, otputovat ćemo na putovanje u zemlju magije. Na putu će nas pratiti i Luke Evans kao Gaston, Kevin Kline u ulozi Bellinog oca Mauricea, Josh Gad kao blesavi Lefou, Ewan McGregor daje glas Lumiereu, a Stanley Tucci Maestru Cadenzi. U ostalim ulogama nalaze se Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, Audra McDonald kao Madame Garderobe, Ian McKellen u ulozi Cogswortha i Emma Thompson kao Mrs. Potts.

Redatelj Bill Condon snima prema scenariju zasnovanom na originalnom filmu iz 1991. godine, a za muziku je odgovoran osmerostruki oskarovac Alan Menken. Film u kina dolazi u ožujku 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Spectre 15.11.2016.

    Emma Watson kao ljepotica? Ma dajte.

  • 15.11.2016.

    još samo fali i Meat Loaf :) ahahahaaa... btw. bezvremeno? nešto mi tu ne štima

  • koko82 15.11.2016.

    emma .... zadrta feministkinja.. glumi u filmu o otmici i stockholmskom sindromu...... nice....

Komentiraj...
Vidi sve komentare