To je to što me zanima!

Šuput: Hvala tati što je na moj dan s anđelima zaustavio kišu

S laganim odmakom želimo se od srca zahvaliti svima koji su bili dio naše priče. Hvala dizajnerima mojih haljina, hvala na spektakularnom staklenom šatoru po mjeri, hvala za spektakl na nebu, napisala je Maja
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39) i šest dana nakon vjenčanja na svom Instagram profilu objavljuje fotografije snimljene tijekom najvažnijeg dana u njezinom životu. U posljednjoj objavi zahvalila se Marku Grubniću (37), Lani Gadži Čermak, Martini Tomčić (44), ali i svom pokojnom ocu, glazbenom menadžeru Borisu Šuputu

- Hvala mom tati koji je baš u subotu s ekipom anđela zaustavio kišu kako bi mu se kći udala. Pustio ju je tek iza 21 i 40 h kada smo mi već 'debelo plesali u šatoru' - napisala je Maja na svom Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Videosnimka je u manje od 24 sata skupila više od 40 tisuća pregleda, a brojni pratitelji još uvijek joj čestitaju što je postala gospođa Šuput-Tatarinov. 

- S laganim odmakom želimo se od srca zahvaliti svima koji su bili dio naše priče. Hvala dizajnerima mojih haljina, hvala na spektakularnom staklenom šatoru po mjeri, hvala za spektakl na nebu. Hvala domaćinima što su bili apsolutno diskretni i što su nas pustili da divljamo do ponedjeljka - objavila je Maja. 

Podsjetimo, Maja se u subotu udala za Nenada Tatarinova (39), a kako bi imali što bolje snimke s vjenčanja par je unajmio nekoliko kamermana i dronove. Partijali su do dugo u noć, a plesali su i na stihove njezine svatovske pjesme 'Vadi kume keš, keš, nema noćas 'oš, 'neš'.

Promijenila je tri vjenčanice. Jedna je bila za prijem gostiju prije same ceremonije, onu u kojoj je izrekla sudbonosno 'da' dizajnirao je Marko Grubnić, kojem je inspiracija bio izraelski dizajner Elihav Sasson koji je prošle godine napravio smislio model haljine. Treća je bila kratka, a u nju se presvukla prije rezanja svadbene torte. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 17.05.2019.

    Ajde Majo na medeni mjesec.

  • VOLBEAT 17.05.2019.

    nemojmo pretjerivati pls...

  • Munjeigromovi_1 17.05.2019.

    Majo nisu to bili anđeli nego Roku sa žakom u narucju u preletu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare