To je to što me zanima!

Maja i Nenad rade faširance u izolaciji: Ajmo, stavljaj to meso

Sada ćemo ubaciti svježe mljeveno meso pa u to idu papričice i sve ostalo, pričao je Nenad dok ga je pjevačica snimala, a onda se pohvalila kako je ona narezala začine
Vidi originalni članak

Vrckava pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) ne miruje ni dok traje pandemija zbog korona virusa. Nedavno je otvorila kućni ured kako bi obožavateljicama mogla dijeliti haljine, a ostatak vremena snima supruga Nenada (36) koji je tetoši specijalitetima. 

Kako bi sve bilo besprijekorno, golupčići obavezno prije kuhanja pretražuju i čitaju recepte na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- A za večeras faširani šnicli, odnosno faširanci, prvi put ih radimo. Mesa imamo kilogram, što je vjerojatno previše - pohvalila se pjevačica.

- Dobili smo starog kruhića, a onda ga malo isjeckali pa smo unutra stavili jaje i kiselo vrhnje. To smo sve skupa začinili, ostajalo je ovdje 20 minuta... Sada ćemo ubaciti svježe mljeveno meso pa u to idu papričice i sve ostalo - pričao je Nenad dok ga je pjevačica snimala, a onda se pohvalila kako je ona narezala začine.

- Ajmo, stavljaj to meso! - naredila je Maja suprugu i poručila pratiteljima: 'Šaljite ljudi ako imate kakve dobre savjete'. 

GOLUPČIĆI U IZOLACIJI Dok Maja radi u kućnom uredu, muž Nenad je tetoši s juhicama

Kasnije se i pjevačica okušala u kuhinji pa je pomogla mužu tako što je oblikovala šnicle i stavila ih u krušne mrvice.

- Uči, uči, ne radi mehanički - savjetovao je Nenad suprugu.

Inače, Maju je muž tetošio i nedavno.

- Pripremio sam juhicu da budemo zdravi, unutra sam stavio teleći rep i, naravno, mrkvice - pohvalio se Nenad prije nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • VOLBEAT 03.04.2020.

    Možeš mislit filozofije napraviti faširance..

  • 03.04.2020.

    Ovak sređena radi faširance,moš misliti,a onaj s torbom Glovo upravo napušta zgradu

  • crazy mind 02.04.2020.

    molim cjenjene novinare da nas ne propuste informirati o tome kada ce "maja i nenad" ici na cenifu glede male a posebno glede velike potrebe. bez tih informacija (sa posebnim osvrtom na vrstu toaletnog papira koji koriste i nacinom njegovog ekoloskog odlaganja) ce bitno obogatiti sadrzaje zivote nas citatelja. nemogu zamisliti dan bez informacija o tako znacajnim ljudima kao sto su to "maja i nenad" :-) :-) :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare