To je to što me zanima!

Maja iz 'Života na vagi' izgubila 40 kila: 'Nema više u pekarnu'

Splićanka koja je svojom simpatičnošću osvojila gledatelje showa 'Život na vagi' u emisiju je ušla sa 138,6 kg, a izašla je 41,4 kg lakša. Sada trenira 3-6 puta tjedno, ali si ipak dozvoli poneki 'cheat day'
Vidi originalni članak

 

Maja Milan (25), kandidatkinja pete sezone showa 'Život na vagi', nije više ona ista Maja koju smo mogli gledati u showu prije manje od godinu dana. Naime, mlada Splićanka tada je priznala da je lijena za promjene, a sad je, osim svog fizičkog izgleda, promijenila i navike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj život se sad razlikuje od onog prije jer sam organiziranija, nemam više toliko lufta. Sve mi je po rasporedu – posao, trening i hrana' - rekla je Maja za RTL, i dodaje da joj je Život na vagi' bio jedno novo, prelijepo iskustvo.

- Bilo je to ljeto u kojem sam se posvetila samo sebi i doživjela nešto što rijetko tko može. Osim toga, 'Život na vagi' mi je dao priliku da promijenim svoj život - otkrila je mlada Splićanka.

NASTALA PRIJE SHOWA Maja iz 'Života na vagi' objavila fotku iz 2019.: Pozirala u badiću

- Treniram 3-6 puta tjedno, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, ja radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara. Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek se mislim što ću jesti, što moram ponijeti, ali se desi i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima - ispričala je Maja.

Na pitanje dozvoli li si ponekad 'cheat day' Maja priznaje:

- Naravno da si dozvolim 'cheat day', i to obično vikendom. U mojoj prehrani sada više nema pekare, a prije je ona bila svako jutro.

I DALJE GUBI KILOGRAME Zdravka iz 'Života na vagi' sve nasmijala starom fotkom: 'Što mi niste rekli kolika mi je glava'

- Ne zamaram se brojem na vagi već sastavom tijela i vizualom, mislim da je to puno bitnije. Trenutno mi je rekompozicija tijela bitnija od samog broja - otkrila je Maja i dodaje da joj je simpatično to što je ljudi na ulici prepoznaju i pitaju kako joj je bilo sudjelovati u showu, pohvale njezin napredak i pitaju trenira li i dalje.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • komentator_Luka 20.04.2021.

    nego kaj, šalje druge

  • ALEKSANDAR VELIKI 20.04.2021.

    nije pekarna!P E K A R A!

  • NijeDobro 20.04.2021.

    U hrvatskom jeziku ne postoji riječ pekarna. Postoje pekara i pekarnica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare