To je to što me zanima!

Maja Lena bi okrenula glavu da vidi Avu: Učinila je nešto ružno

Ne sviđa joj se što je Ava svima govorila da će glasati za Milana i na kraju se predomislila. Misli da je novac više trebao Milanu koji ima obitelj nego Vladimiru
Vidi originalni članak

Maja Lena Lopatny razočarana je postupkom Ave Karabatić u finalnoj emisiji showa 'Survivor', piše tportal.

- Sa svima sam u dobrim odnosima, ali Ava je napravila toliko nešto ružno, da bih njoj jedinoj, da je vidim, okrenula glavu. Sramota što je ona svima govorila da će glasati za Milana, tako i njegovoj supruzi, a onda se predomislila. Sramotno je što se 'Survivor' sveo na to da je to samo skandalozni reality, poput 'Big Brothera' i 'Farme'. Vlada je dobar dečko, ali Milan ipak više treba novac zbog svoje obitelji - rekla je studentica novinarstva.

Komentirala je da njezin bivši dečko nije zavrijedio da ga spomene ni jednom riječju i otkrila da je trenutačno slobodna cura koja izlazi i zabavlja se. Iako su je povezivali s Ognjenom i Nikolom, priznala je da je s Ognjenom zahladila odnose dok s Nikolom nema ništa.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • pidanko29 13.06.2012.

    kad citam sve ove komentare uzasavam se pa jel ste vi ljudi ili stoka , svi licemerni i pokvareni , lepo je rekla da je ava pricala jedno a uradila drugo , ali avu kad vidis i kako se ponasa ta nije zasluzila ni da joj se slika u klozet okaci !!!!! pa kad ce smak svjeta da nestane ovaj sljam sa zemlje !!!!!

  • nini2 13.06.2012.

    a za tebe samo mamica misli da si poštena...

  • mazaluna 13.06.2012.

    E.moje cure da ste bile pametne trebale ste vi odnijeti novac.Umjesto da ste se udružile, vi ste kopale jamu jedna drugoj,. I kaj to znači zaslužio je ili nije ,pa to je igra svi ste došli po lovu sigurno ne po svađe i glad.A Ava ,ona samo radi kaj joj se veli pa nema ona mišljnja, niti može sama donositi odluke.to svi znamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare