To je to što me zanima!

Maja Lena Lopatny se hvali na 'fejsu': Prva diploma u rukama

Iako već neko vrijeme radi kao novinarka na Jabuci TV, Maja Lena tek sada se može pohvaliti da je diplomirala novinarstvo. Diplomu je proslavila s roditeljima
Vidi originalni članak

Kći Mije Begović i Ronalda Lopatnyja diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Lijepa voditeljica na Jabuci TV diplomom se pohvalila na svom profilu na Facebooku, gdje je objavila 'fotku' na kojoj pozira s diplomom.

- Prva diploma u rukama - napisala je Maja Lena Lopatny uz fotografiju te tako dala naslutiti da dani studiranja nikako nisu iza nje.

Diplomu je proslavila u društvu roditelja, a objavila je zajedničku sliku s njima uz koju je naspiala: 'Bez njih ništa. Moje sve'.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • korisnicko-ime12 25.02.2015.

    Strasno je citati dokle seze ljudska glupost, frustracija i ogorcenost - ne znam ni kako to da nazovem . Doticna djevojka studira na FPZG, dakle drzavni faks, i Bogu hvala da ljudi zavrsavaju fakultete preddiplomski, visu, diplomski, sto god, da ulazu u sebe na bilo koji nacin. Bila to M.L. Lopatny ili Đurđica Đurić, nebitno. Lijepo je čitati o uspjesima drugih i veseliti se za njih. I tako bi trebala razmišljati svaka normalna i zdrava osoba.

  • barca3333 23.02.2015.

    odlicna za pod jaja.

  • ellizabet 23.02.2015.

    Bravo Majo,čestitam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare