To je to što me zanima!

Maja ljetuje sa zaručnikom, a Modni Mačak im 'drži svijeću'

NJEZINI DEČKI: Nenad i Marko su se jako zbližili i nakon nekoliko “kratkih” pali su jedan drugome u zagrljaj. Maji takav rasplet događaja nije smetao...
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (39) i njezin budući muž Nenad Tatarinov (34) odlučili su prvu godišnjicu veze proslaviti na grčkome Mykonosu. Marko Grubnić (37) odlučio je da i on treba nazočiti tom događaju.

Ni Maja, a iz snimki iz Mykonosa, čini se ni Nenad nisu imali ništa protiv te ideje. Veselo društvo cijelu je nedjelju i ponedjeljak “udaralo” po popularnoj grčkoj žestici uzu, a svatovska pjevačica svaki je trenutak bilježila na društvenim mrežama.

SA SMIJEŠKOM NA LICU Završili u bolnici: Maja Šuput i zaručnik su 'podijelili' infuziju

U jednom trenutku Nenad i Marko su se jako zbližili i nakon nekoliko “kratkih” pali su jedan drugome u zagrljaj. Maji, koja je cijelo vrijeme bila u prozirnom kupaćem kostimu, takav rasplet događaja nije smetao. Dapače.

- Moji dečki. Ide sve u tri pm - napisala je pjevačica.

'MORAŠ SE SNAĆ' Šuput slagala da joj je loše: U kolicima je odgurali preko reda

Nakon nekoliko pića stilista Grubnića “udarila” je emotivnost.

- Svake godine čekam 12 mjeseci za ovaj restoran, ovu hranu, ovu energiju. Ništa me drugo ne usrećuje toliko. Ovo je život i obitelj - napisao je Grubnić uz fotografiju.

I dok nam je jasno koji dio obitelji su Maja i Nenad, nismo do kraja sigurni koju poziciju u tom sustavu zauzima Grubnić. Ovaj par od troje ljudi proveo je zajedno cijeli dan, a onda im se, naravno, Grubnić pridružio i na večeri. Jer utroje je uvijek zabavnije, očito vrijedi kod para Šuput - Tatarinov - (Grubnić).

Za iznenađenje večeri pobrinuo se nezaposleni Nenad, koji je djevojku odlučio iznenaditi vrijednim satom marke Rolex, čija se vrijednost procjenjuje na oko 50.000 kuna.

- Woooow, najljepši poklon i iznenađenje ikadaaaaa! Sretna nam godišnjica, ljubavi moja - napisala je pjevačica, a onda otkrila i što je Nenad ugravirao na pozadinu skupocjenog sata: 'S tobom, kroz vrijeme u ljubavi. Volim te. '

Idi na 24sata

Komentari 147

  • mikcujec 26.08.2018.

    cijena ovakvog rolexa sa slike krece se do 50-ak eura, svatko tko se malo bolje razumije u satove ce primijetit da se radi o kopiji

  • yo.o. 21.08.2018.

    Pokretni cirkus

  • Zagor_01 21.08.2018.

    meni Mercedes pije 9l benzina pa kukam ali dušo moja koliko tebi poklona i ljetovanja treba da bi sretna bila.Ja bi te vidija da sutra bez kinte budes kako bi obitelj uzdrzavala.Zao mi je covjeka potrositi ce brdo love na skupu rospiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare