To je to što me zanima!

Maja Milišić napustila farmu i poručila Mateju: Nisi muškarac

Što da vam kažem? Držite se ekipa, sve znate, volim vas sve i nedostajat ćete mi svi. Vidimo se nekom drugom prilikom, kazala je Maja i postavila Kristinu za gazdaricu u idućem tjednu
Vidi originalni članak

Maja Milišić treća je farmerica koja je napustila Farmu. Kao druga duelistica mogla je birati ili dvoboj izdržljivosti ili pak dvoboj znanja. Izabrala je dvoboj izdržljivosti u kojemu su ona i Matej morali u objema rukama, vodoravno od tijela, što duže držati kantu u kojoj je bilo po litru vode.

Matej se pokazao izdržljivijim i pobjedom si osigurao ostanak na farmi i imunitet idućega tjedna.

- Muškarac nisi Matej i to je to. To je sve što imam za reći - poručila je Maja Mateju na što joj je on odgovorio da svatko igra igru, pa tako i on.

Prije nego li je napustila farmu, Maja se obratila svojim farmerima.

- Što da vam kažem? Držite se ekipa, sve znate, volim vas sve i nedostajat ćete mi svi. Vidimo se nekom drugom prilikom - kazala je Maja i postavila Kristinu za gazdaricu u idućem tjednu.

- Uopće mi nije drago što sam gazdarica jer nisam htjela da Maja izađe. Jedno je igrati pošteno, a ovo je bilo baš nisko i nepošteno, pa onda ćemo tako nastaviti igrati - rekla je Kristina. 

Nakon što je Maja napustila arenu, uslijedilo je sijelo farmera. Kao i nakon svakog završetka tjedna, farmeri su podvukli crtu te prezentirali voditeljima koliko čega imaju te koliko je farma napredovala. Jasmin, kao ovotjedni gazda rekao je da na štednoj knjižici imaju 150 dukata, a Mia i Drele su primijetili kako se na njihovim dnevnim menijima uopće više ne vidi meso.

- Slabim, nemam energije, kopnim kao snijeg u proljeće - komentirao je Srećko bezmesne obroke. Farmeri su ocjenjivali kako je Jasmin vodio farmu te je od svih farmera dobio palčeve gore, odnosno potvrdu da je bio dobar gazda.

Kada je sijelo završilo, farmeri su se uputili u kuću, a nešto kasnije došli su im i glazbenici kako bi se farmeri opustili, no izgleda, nije svima bilo do zabave. Što nosi idući tjedan, ostaje nam za vidjeti!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Ateo 08.10.2018.

    Nije mi jasno zasto im dozvoljavaju da toliko tracaju?! Ove godine su najgori farmeri do sada , mozete izdvojiti dve tri osobe koje nesto rade a ostali nista. Svi su dvolicni a od muskih Jasmin je najgori!

  • 08.10.2018.

    klafrača odlazi i kaže : svi znate sve ...ponovi to pet puta i svima još jednom potvrdi da je mutikaša i umjesto da je čitala praktikum,bavila se lakšim poslom.Smišljanju pakosti za Mateja

  • 07.10.2018.

    TOOOOOOOOOOOOO MATEJ!!!!! Bravo!!! Šta bi one htjele?? Cjeli tjedan se dogovaraju šta će i kako će..kome šibica ko će bit gazda ko će imat imunitet...jedno po jedno su vas poslagali kojim redom će vas slati van! A sad cmizdri i plače kako si ju prevario! Buuuhuuu!! Treba imat muda pa stavit svoj obraz na izvolte pa uzet mimozu u duel! Šta ste vi mislili da ćete odlučivati kad će tko van i da će vam ljudi na to pristati!? Hahahahaha...a onaj "bioenergetičar" je pokazao pravo lice sinoč..kao i dvolični roberto-sinoc ljut što mu je marioneta ispala a prekjučer prica kako želi da Matej ostane...Ma braaaavo!!! Gledam farmu samo zbog tete Ane..kad ona ispadne nema tamo više ništ pametno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare