To je to što me zanima!

Maja nakon povratka u show: 'Vani se nisam mogla pokrenuti, nitko ne želi trenirati sa mnom'

Natjecateljica 'Života na vagi' tvrdi kako joj je doma bilo puno teže trenirati nego u showu jer nije imala motivacije. No u dva tjedna uspjela je skinuti 5,3 kilograma, što je posebno razveselilo njezinu trenericu
Vidi originalni članak

U show 'Život na vagi' vratilo se dvoje kandidata, i to oni koji su imali najbolji rezultat od svih kandidata koji su ispali. U studio su ušli Maja i Ante iz plavog tima, a to je jako razveselilo Zdravku.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja je otkrila kako joj je izvan showa jako teško. Nije joj bilo najteže pridržavati se prehrane, najgore je što nije imala motivaciju.

- Vidjela sam kako je vani, tamo je preteško i voljela bih ostati do kraja da ostvarim što bolji rezultat - rekla je Maja. No otkrila je kako je počeka jesti svježe rajčice, što prije nije mogla.

Govori kako bi došla kući i ništa joj se nije dalo.

- Ne možeš napraviti trening istog intenziteta. Meni hrana nije bio toliki problem, nego što nitko ne želi sa mnom trenirati, moram se sama pokrenuti. Puno je teže vani - objasnila je Maja.

Zatim je stala na vagu koja je pokazala kako je u dva tjedna koja je bila kod kuće izgubila 5,3 kilograma. Njezinu trenericu to je posebno razveselilo. 

PRESRETNI 'Plavi' su dobili pojačanje, Maja i Ante vratili su se u show...

Drugi kandidat showa koji se vratio, Ante, u tjedan je dana izgubio 3,4 kilograma. Prije no što je stao na vagu rekao je kako su ga vani svi podržavali. Osim toga, njegova je supruga dok je on bio u showu smršavjela 20 kilograma pa ima podršku i s njezine strane.

 POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cicinakitu 25.11.2020.

    Koliko je ova zenska lijena zivjet to nisu istine...

  • Otorinac 25.11.2020.

    Nemog ju slušat koliko se prenemaže, idi kući i jediiiiii, njonjo božja

  • Nika0120 24.11.2020.

    ova cura je toliko lijena da jedva priča, nema tu pomoći

Komentiraj...
Vidi sve komentare