To je to što me zanima!

Maja opet začudila: Izgleda kao spoj Otrovne Ivy i Zlatokose...

Sudeći po komentarima gledatelja, pjevačica je zbog stajlinga neodoljivo podsjećala na Otrovnu Ivy, fiktivni lik iz Batmana, prepoznatljiv po zelenoj boji
Vidi originalni članak

Maja Šuput Tatarinov (40) ne prestaje čuditi svojim izgledom, čak ni u finalu 'Supertalenta'. U završnici showa pojavila se u šljaštećoj zelenoj haljini, a kosu je svezala u rep.

Sudeći po komentarima gledatelja, Maja je zbog stajlinga neodoljivo podsjećala na Otrovnu Ivy, fiktivni lik iz Batmana, prepoznatljiv po zelenoj boji i opsjednutosti biljkama.

No to nije jedini fiktivni lik kojeg su fanovi showa usporedili sa svatovskom pjevačicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Maja izgleda kao spoj Otrovne Ivy i Zlatokose - jedan je od komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se složili s tim.

Inače, Maja je nedavno nastupila na glavnom zagrebačkom trgu, u sklopu humanitarnoga koncerta Želim život Zaklade 'Ana Rukavina'.

NA KONCERTU U ZAGREBU Maja Šuput začudila izgledom i zaboravila tekst svoje pjesme...

Veselo je skakutala na pozornici, a onda su je kamere 'ulovile' u neprepoznatljivom izdanju. S obzirom na to da joj je lice izgledalo 'zamrznuto', htjeli smo doznati od same pjevačice o čemu se tu točno radi. 

Pitali smo je ima li minutu vremena da nam nešto kaže o spornim fotografijama, no kratko nam je odgovorila: 'Nemam' i potom prekinula razgovor. Od nje možda nismo dobili konkretan odgovor, ali jesmo od stručnjaka, koji su nam rekli kako se Maja doslovno unakazila filerima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • vine&roses 24.12.2019.

    Odgovor je, nije stigla na peglanje, tj botoks, sad se ona peglala za ove blagdane i sad je opet tip-top..... Tj vratila na staro plastična i statična...

  • 24.12.2019.

    Najlakse je kopirat druge

  • 24.12.2019.

    IKEA žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare