To je to što me zanima!

Maja pokazala obline, a fanovi komentiraju japanke na zidu...

Bujno poprsje nije promaklo niti brojnim pratiteljima koji su komentirali kako pjevačica izgleda svježe i provokativno, a ovo golišavo izdanje svidjelo se i Majinoj kolegici Nives Celzijus (38)
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (40) s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije iz privatnog života - s putovanja, odmora, druženja s prijateljima...

Često objavama 'zaludi' pratitelje, a sada je zagolicala njihovu maštu objavivši još jednu provokativnu fotografiju. Ovaj put pozirala je u čipkastoj spavačici, a u prvi plan stavila je svoje silikonsko poprsje. 

To nije promaklo niti brojnim pratiteljima koji su komentirali kako pjevačica izgleda svježe i provokativno, a ovo golišavo izdanje svidjelo se i Majinoj kolegici Nives Celzijus (38). 

- Ženo, prezgodna si - napisala je Celzijus. Fotografija je u nekoliko sati skupila 20 tisuća lajkova, a osim bujnog dekoltea, pratitelji su uočili još jedan detalj na fotografiji.

- Jesi ti ovo uokvirila japanke. I onda netko kaže da umjetnici nisu ludi - samo su neki od komentara. 

Sudeći po fotkama s Instagrama, Maja uživa u samoizolaciji. Suprug Nenad Tatarinov (36) svakodnevno je tetoši specijalitetima, a njegovi recepti postali su pravi hit na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • maurelo 26.04.2020.

    Izražava seksipilnost koja NE POSTOJI, kakve obline?????? Hahahahaahha

  • drogec 25.04.2020.

    Bujno i fanovi ojjj bogek dragi

  • Jimmy 25.04.2020.

    Recimo da nisam vidio Maju uživo, pa ne znam kako očajno izgleda od svih kozmetičkih zahvata. Ne samo da su joj bore i pore skroz ispeglane, vjerojatno joj je i lice oblikovano u Photoshopu. Preloše izgleda. Kao nekakav digitalni model a ne fotografija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare