To je to što me zanima!

Maja Posavec 'živi' u strahu od zaljubljenosti pa i odljubljivanja

Maja Posavec objavila je novi singl, pjesmu 'Dok držiš me za ruku'. Ljubav je neiscrpna tema umjetnika pa i u svojoj novoj pjesmi Maja se pozabavila osjećajem zaljubljenosti
Vidi originalni članak

Maja Posavec objavila je novi singl, pjesmu 'Dok držiš me za ruku'. Ljubav je neiscrpna tema umjetnika pa i u svojoj novoj pjesmi Maja se pozabavila njom, konkretno osjećajem zaljubljenosti uz dodatno objašnjenje: 

-Osjećaj zaljubljenosti je prava prirodna droga. Uvijek se bojim onog trenutka kada ta droga prestaje djelovati i počinje trenutak istine, otrežnjenje, a taj trenutak je neminovan. Odnosi su složena stvar i uvijek me fasciniralo kako u jednom trenutku sve može biti savršeno, dok već u drugom i najmanja stvar može poljuljati taj savršeni svemir satkan od iluzija. S druge strane, rasti i sazrijevati u ljubavnom odnosu je jedna od najljepših stvari na svijetu. I oni koji to prođu, to znaju', kaže Maja.  

Na pjesmi u ulozi aranžera i producenta ponovno se pojavljuje Tomislav Franjo Šušak, u realizaciji video spota Maji su se pridružili kolege s Akademije dramskih umjetnosti, Goran Bogdan i Tihana Lazović, a režije se prihvatio Filip Mojzeš.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare