To je to što me zanima!

Maja se pohvalila fotkom iz izlaska sa mužem i oduševila pratitelje: 'Oduzimate dah!'

Šuput je pozirala u kratkim hlačicama i sakou pepita uzorka, no u prvi plan pala je njezina kratka frizura koja se, sudeći po komentarima, jako svidjela njezinim pratiteljima
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) pohvalila se fotografijom iz izlaska sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim, a svojom modnom kombinacijom i frizurom oduševila je pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gospođa i gospodin Tatarinov - napisala je kratko Maja uz fotografiju koja je izazvala gomilu komentara, ali i lajkova.

Pozirala je u kratkim hlačicama i sakou pepita uzorka, no u prvi plan pala je njezina kratka frizura. 

'Tatarinovi baš ste top', 'Konačno je Maja shvatila da joj njena kosa i ova dužina super stoje', 'Najzgodniji par', 'Prelijepi ste', 'Oduzimate dah', 'Sviđa mi se frizura te dužine', neki su od komentara ispod fotografije koja je sakupila više od 17 tisuća lajkova.

OPET ŠOKIRALA Estetski kirurg o Maji Šuput: Diže jagodice, povećava usne...

Podsjetimo, pjevačica se posljednjih nekoliko godina znatno promijenila. Obožavatelji su se nagledali različitih modnih kombinacija, ali i frizura. Bila je plavuša, brineta, crvenokosa, stalno je mijenjala dužinu kose, a ni perike joj nisu bile strane. Neke svoje nedostatke pokušala je prekriti različitim zahvatima, no kako tvrde stručnjaci, doslovno se unakazila.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mony mony 30.01.2022.

    Maja ne zaboravi da i druge obitelji imaju djecu pa malo vise dosta s tom hvalom o tvom sincicu i mi imamo djecu a drugo kad vidim tvoje spotove kako polugola visis na vratu drugim muskarcima zbilja imas Srece sto ti suprug pravi dudek ovo vise nisu spotovi ovo su sponzoruse na bini zä javnu kucu uzas sramitis zenski rod fuj

  • sljastrava 29.01.2022.

    Ma pucaju od ljepote!

  • nec.1996 29.01.2022.

    kako je stoji flizura kako da je pere faksom,a nozice ko cackalice,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare