Obavijesti

Show

Komentari 74

Sve preobrazbe Maje Šuput: Od filera do kvarcanja i većih grudi

Sve preobrazbe Maje Šuput: Od filera do kvarcanja i većih grudi
23

Plastične operacije, perike, fileri i 'kvarcanje' samo su dio svega onoga što je pjevačica Maja Šuput Tatarinov koristila kako bi došla do današnjeg izgleda

Dok neumorno pjeva po svadbama, prodaje mikrofone, sladolede i šlapice sa svojim potpisom, putuje po egzotičnim zemljama sa suprugom Nenadom (36) te snima reklame na madracu, Maja Šuput Tatarinov (40) redovito šokira izgledom.

Pjevačica je nedavno proslavila 40. rođendan, a posljednjih 10-ak godina fanovi su se nagledali 'svega i svačega' kada su u pitanju njezine modne kombinacije, ali i frizure.

Maja je tako bila plavuša, brineta, crvenokosa, stalno je mijenjala dužinu kose, 'furala' je šiške, a ni perike joj nisu strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nekoć je imala pramenove, a kosu je jednom prilikom do te mjere natapirala da je izgledom nevjerojatno podsjećala na Peggy Bundy iz serije 'Bračne vode'.

Što se tiče njezinih krpica, prije se držala jednostavnijeg stila, no posljednjih godina radije bira kičaste outfite.

Dovoljno je da uđete na njezin Instagram da biste vidjeli kako nerijetko pozira u cvjetnim haljinama, kao i onima uzorkom zebre.

Ipak, nisu samo odjeća i frizure utjecale na Majin današnji izgled. Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja se, tvrde stručnjaci, doslovno unakazila filerima.

U svibnju ove godine, dan prije vlastitog vjenčanja, partijala je u istarskoj konobi, a dok se fotografirala s prisutnima, lice joj je bilo 'zamrznuto'. 

Pored toga, Šuput je otvoreno rekla da je prije 10-ak godina povećala grudi jer je bila nezadovoljna njihovom veličinom, a operaciju je platila oko 25.000 kuna.

- Bila sam ravna kao daska, poput dečka. Sad imam krasnu dvojku. Željela sam da haljinu mogu staviti na nešto - rekla je Maja, koja se riješila i podbratka.

Osim plastičnih operacija i filera, pjevačica obožava i 'kvarcanje' pa nerijetko pretjera s tretmanima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...