To je to što me zanima!

Maja šetala s kćeri u Šibeniku: Plijenila je pažnju dekolteom...

Maja je za šetnju odabrala dužu zelenu haljinu, skupila je kosu i stavila sunčane naočale. S obzirom na osmijeh 'od uha do uha', čini se kako Maji šetnja s malenom Vitom jako godi
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković prošetala je Šibenikom sa svojom kćerkicom Vitom (2). Maja je za šetnju odabrala dužu zelenu haljinu, skupila je kosu i stavila sunčane naočale. S obzirom na osmijeh 'od uha do uha', čini se kako Maji šetnja s malenom Vitom jako godi. Nije promakao ni duboki dekolte na Majinoj haljini čime je plijenila pažnju.

Rodila je prije dvije godine, a sretnu vijest je prvo otkrila Majina majka Martina, koja je na Facebooku napisala: 'Najsritnija baka na svitu'.

- Bebica je preslatka. Ima oko 3300 grama i dugačka je 50 cm. Kao da ima mjesec dana, tako izgleda. Odlično se i ja osjećam. Za vrijeme poroda svi su bili ispred rađaone. Svi moji sada već slave, a ja ne mogu s njima jer moram biti u bolnici. Ja ću kada sve ovo prođe. Presretna sam - rekla je tada Maja.

Maja se 2017. udala za poduzetnika Andriju Kevića, koji je od nje stariji 20 godina. Velika razlika u godinama ne smeta bivšoj misici, a sudeći po fotografijama, zaista uživa u braku i majčinstvu.

Andrija se prije nekoliko godina našao u središtu skandala zbog  financijskih malverzacija u splitskom Mesoprometu. Tijekom istražnog postupka zbog toj slučaja okrivljenik je već proveo šest mjeseci u splitskom pritvoru pa mu je to uračunato u jednogodišnju kaznu zatvora u kojem je morao provesti još šest mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO O HRVATSKIM MISICAMA I MISTERIMA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 31

  • narf 17.08.2019.

    Glava ko cocin bubanj!

  • sky linee 17.08.2019.

    Lijepa boja haljine ali da je kraći izbor.

  • black_cat 17.08.2019.

    najbezveznija spozna ikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare