To je to što me zanima!

Maja Šuput: Dean nije bio Casanova dok smo hodali

Maja tvrdi da Dean Šarić više nije isti čovjek kao onda dok je s njom hodao. Kaže da je on tada bio gospodin, ugledni liječnik i pristojan čovjek
Vidi originalni članak

Pjevačica tvrdi da je ne zanima trenutačni ljubavni život oftalmologa Deana Šarića jer je ona s njim prekinula netom prije nego što se otkrila njegova veza s Mirjanom Hrgom. Maja Šuput, koja je za vezu Deana i Hrge saznala u novinama, kaže kako je sada sretna, a nada se da je i njemu lijepo u životu. U cijeloj priči o "ljubavnom trokutu" Šuput-Šarić-Hrga povrijedilo ju je jedino što je on vezu s njom nazvao druženjem iako su čak živjeli zajedno.
- To me izbacilo iz takta. Sebi sam to protumačila na način da je to rekao jedan novi Dean Šarić. Nekakav bajker i novopečeni Casanova, a ne Dean Šarić, gospodin, ugledni liječnik i pristojan čovjek s kojim sam nekad bila. Tada on to nije nazivao druženjem nego vezom. No, s obzirom na to da sam hodala s jednim drugim čovjekom, više me nije briga što izjavljuje - ispričala je Maja Šuput tjedniku Story.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • petruss 24.07.2008.

    nije bio on ali zato si ti bila!! Svi sa estrade to znaju i oni koji su te kušali.

  • trešnja 23.07.2008.

    Šta vama cure drage bi,lijepe,pametne,perspektivne a hodate i udajete se za starkelje.Zar nije bio malo prestar za tebe Majo,zar nisi ti bila već udata za jednog mlađeg.Nejdi iz konja na magarca,pa makar bio i doktor...staro je staro.

  • sanja4 23.07.2008.

    znači on je doživio preobražaj u roku par dana.? ajde Majo....šta te briga. kome se opče pravdaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare