To je to što me zanima!

Maja Šuput: Jedino što znam napraviti svom dečku je sushi

Pjevačica s Marijem voli uživati u finoj hrani jer su pravi gurmani. Omijen im je sushi koje je jedino jelo koje Maja zna pripremiti. Na moru uživaju u ribljim specijalitetima
Vidi originalni članak

Ovo mi je prvi slobodan dan u radnom ljetu. Svaki dan sam negdje pjevala pa sam se došla malo zabaviti na Zrće. Svako ljeto dođem u klub Papaya pa tako i ovo, kaže Maja Šuput (31). Pjevačica je u Novalju došla s jahtom njezina dečka Maria Kovačevića (39).

- Ovdje je uvijek zabavno i zanimljivo. Mario i ja volimo imati aktivno ljeto. Iako svi misle da sam ja živahna moj Mario ima još više energije za feštanje od mene. Mislim da smo mi najživahniji par na svijetu - ističe Maja. Dodaje da otkad su se upoznali nisu proveli dan dosađujući se. Hobi im je uživanje u hrani.

- Samo jedemo. Uživamo u morskim specijalitetima, a najviše volimo sushi. To je jedino jelo koje znam napraviti. Inače ne kuham, ali Mario uživa u mom sushiju - dodala je Maja koja 22. rujna slavi 32. rođendan.

- Mene nije strah godina. Pripremit ću pravu feštu sa svojim bendom i romskim orkestrom. Svake godine je lom - hvali se pjevačica. Za dva tjedna vraća u Zagreb kako bi snimala spot za novi hit "Nevaljala".

- Bit će to još neviđeni spot, naravno pravi dernek kakav ja znam napraviti - smije se Maja. Nije željela otkriti koji je scenarij spota. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • bubu12 13.09.2011.

    što učini previše sunca koži....

  • veve 22.08.2011.

    o bože , sačuvaj nas ovakih izjava!

  • UblehaBa 22.08.2011.

    I još se hvali. Pa ja kao muškarac znam više toga skuhati. Zna li ispeći pile sa krumpirima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare