To je to što me zanima!

Maja Šuput pokazala raskošni ormar: 'Dosta mi je crnjaka...'

Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti, napisala je Maja. U nekom narednom periodu Maja će darivati neke od svojih haljina koje je nosila na nastupima...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maja Šuput: 'Tuširala sam se pod patrolom muža, paničarim'

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) dane provodi u svom zagrebačkom domu sa suprugom Nenadom Tatarinovom (36). Navikla je na užurban način života, jer cijelo vrijeme putuje na nastupe diljem Hrvatske, ali sad odmara. Zbog viška slobodnog vremena pjevačica je sređivala svoj raskošni ormar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok ga je pospremala, odlučila je organizirati darivanje za svoje pratitelje.

- OK, dosta mi je crnjaka. Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti - napisala je Maja. U nekom narednom periodu Maja će darivati neke od svojih haljina koje je nosila na nastupima.

Darivanje je započela zelenom šljokičastom haljinom koju potpisuje Marko Grubnić (37). 

Maja živi u Zagrebu i požalila se na društvenim mrežama kako je u strahu zbog potresa koji je zadesio Zagreb u nedjelju u jutarnjim satima.

- Strah koji me drži je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je spavao od vas noćas, ja nisam. Strah me, što ako ne čujem na vrijeme, što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba. Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide - ispričala je Maja. 

Kaže kako se pod patrolom supruga išla tuširati jer ju je strah da bude potres, a ona je pod tušem. 

- Nadam se da nisam jedina ovakva paničarka - napisala je Maja te naglasila svima da budu doma zbog opasnosti od korona virusa.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maja Šuput: 'Tuširala sam se pod patrolom muža, paničarim

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Boljšoj 26.03.2020.

    Maja je toliko bahata i egoistična da je to strašno. Toliko da čak ne može šutjeti ako već ne donira, pomaže ili volontira. Ne znaš tko je jadniji Maja ili njeni obožavatelji koji će vjerojatno napistai :Kraljice! ispod ovog posta.

  • 25.03.2020.

    Zanimljivi su pojedini, ili bi se moglo reci i svi ovakvi poput tebe Majo, ne znam dal uopce citas ti i svi tvoje vrste komentare koje daju ljudi od kojih zovite, bez kojih nebi bili to sto jeste....., ukratko ti kazes da si nemocna i na neki nacin sugeriras kako ne mozes nista ucinit, pa hajde u tim godina malo promislu i to tvoji kolege, kako ste zapravo sebicni a to ne razumijete, jako ste oholi a to ne shvacate, kako ste bezobrazni to ne vidite, kako ste bezosijecajni to ne osijecate, u kratko grozno ste, Al neka vama je na sramotu, ni vasa karijera i novac nisu vjecni!!

  • to je to 25.03.2020.

    Majo pazi ako zatrese opet da te ormar ne poklopi.....😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare