Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
77 komentara

Maja Šuput pokazala raskošni ormar: 'Dosta mi je crnjaka...'

Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti, napisala je Maja. U nekom narednom periodu Maja će darivati neke od svojih haljina koje je nosila na nastupima...

Foto: Instagram
77 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maja Šuput: 'Tuširala sam se pod patrolom muža, paničarim'

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) dane provodi u svom zagrebačkom domu sa suprugom Nenadom Tatarinovom (36). Navikla je na užurban način života, jer cijelo vrijeme putuje na nastupe diljem Hrvatske, ali sad odmara. Zbog viška slobodnog vremena pjevačica je sređivala svoj raskošni ormar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok ga je pospremala, odlučila je organizirati darivanje za svoje pratitelje.

- OK, dosta mi je crnjaka. Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti - napisala je Maja. U nekom narednom periodu Maja će darivati neke od svojih haljina koje je nosila na nastupima.

Foto: Instagram

Darivanje je započela zelenom šljokičastom haljinom koju potpisuje Marko Grubnić (37). 

Foto: Instagram

Maja živi u Zagrebu i požalila se na društvenim mrežama kako je u strahu zbog potresa koji je zadesio Zagreb u nedjelju u jutarnjim satima.

- Strah koji me drži je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je spavao od vas noćas, ja nisam. Strah me, što ako ne čujem na vrijeme, što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba. Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide - ispričala je Maja. 

Foto: Instagram

Kaže kako se pod patrolom supruga išla tuširati jer ju je strah da bude potres, a ona je pod tušem. 

- Nadam se da nisam jedina ovakva paničarka - napisala je Maja te naglasila svima da budu doma zbog opasnosti od korona virusa.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maja Šuput: 'Tuširala sam se pod patrolom muža, paničarim

Naši partneri pišu
Message