To je to što me zanima!

Maja Šuput sa zaručnikom je u kinu gledala film iz prvog reda

Premijeru filma 'Mamurluk 2' u zagrebačku Arenu došli su pogledati brojni poznati. Među njima je bio Tony Cetinski sa suprugom Ivanom, Indira Vladić i mnogi drugi
Vidi originalni članak

Obožavam filmove 'Mamurluk' jer se likovima uvijek nešto zabavno događa. I ja se nekad prisjetim svojih mamurluka, ali moje zabave nisu tako brutalne kao njihove, rekla je Maja Šuput na premijeri filma 'Mamurluk 2' u  kinu zagrebačkog Arena Centra.

Pjevačica je na premijeru došla sa zaručnikom Marijom Kovačevićem. Kasnili su na film jer se nisu mogli odreći kokica, pa su čekali u redu.

Maja je ultra kratkoj minici i štiklama od 15 centimetara plijenila pozornost muškaraca u kinu. U prepunoj dvorani nije bilo mjesta pa je zaručnički par sjeo u prvi red. Oboje kažu da im to nije problem jer često tako gledaju filmove. Dobro su se zabavili. Uz njih su u filmu uživali Marin Ivanović Stoka s djevojkom Ivanom Puh, Tony Cetinski sa suprugom Ivanom, Indira Vladić s prijateljicama, Natali Dizdar, Žanamari Lalić i brojni drugi. 


Idi na 24sata

Komentari 12

  • Petra_ 25.05.2011.

    skvarcana kokoš.

  • pingli 25.05.2011.

    ajme što mi je gadna ova maja. u što li se pretvori, a ona si kao misli da je skroz sexy, jel??ne mogu zaobići ni ovog njenog koji mi je također bljak..stvarno se nađoše!!

  • ebonny 25.05.2011.

    i ja sam bila na premjeri istog filma a moje slike nigdje!!! sry kaj nisam minjak obukla i ne pjevam 17 mi je godina!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare