To je to što me zanima!

Maja Šuput želi biti poput Marilyn Monroe na 'Dori'

Kraljevi ulice i deda Laci, “žlabravac” 75 Cents, očekuju najviše glasova gledatelja. Konkurentica im je Maja Šuput koja u Opatiju vodi najveći tim
Vidi originalni članak

Na Eurosong treba poslati nešto originalno, a mi stalno šaljemo izvođače koji podsjećaju na prošlogodišnje pobjednike. Mislim kako je naš nastup sa 75 Centsom bio najbolji u emisiji “Ususret Dori” i da će gledatelji to nagraditi glasovima, rekao je Hadži iz Kraljeva ulice. 75 Cents je njihov harmonikaš, djed Laci.
- On nije reper nego žlabravac, po hrvatski - ističe Hadži. Konkurentica će im u Opatiji biti i Maja Šuput, koja tvrdi da na Doru vodi uvjerljivo najveći tim.
- Ima nas ko Rusa. Osim 11 suradnika u Opatiju ide i gomila mojih prijatelja jer se tamo dobro tulumari - kazala je Maja Šuput. U subotnjoj “Ususret Dori” uživjela se u ulogu Marilyn Monroe, koju bi uskoro mogla glumiti i u zagrebačkom kazalištu Komedija.
- Severina je odustala, ostalo je šest kandidatkinja i nadam se da ću dobiti ulogu. Već tri tjedna vježbam s Milom Elegović - kaže Maja i najavljuje da će u finalu “Dore” opet biti našminkana kao Marilyn, ali odjevena više seksi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • spektakularni 18.02.2008.

    Da bi pobijedila morala bi kao prvo mutirati iz dječjeg u ozbiljan glas, zatim naučiti bolje pjevati, zatim promijeniti autora pjesme jer ovo za Doru je bez veze neki dječji pjesmuljak, promijeniti stilistu jer joj taj Merlinka stil ne stoji. Merlinka je bila komad od žene, rasna, sisata i guzata a Maja je kao neki dječarac. Smiješno kako se ona nada pobjedi a neka bude sretna ako prođe u finale.

  • kikulići 18.02.2008.

    bolje poslat nju nego šta nam bija npr.ivan mikulić, stoji čovik i piva u mikrofon, ka i milijun drugih, je da ni to neće bit nešto dobro, ali će sigurno bit veselije i lipše za vidit.

  • aretha 18.02.2008.

    meni je ta Dora svake godine sve gora i gora....katastrofa! ! ! nismo imali dobrog predstavnika već par godina! SHIT ....šta nitko ne zna više napisati jednu dobru pjesmu i naći osobu da je dobro otpjeva ? !

Komentiraj...
Vidi sve komentare