Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Maja Šuput želi biti poput Marilyn Monroe na 'Dori'

Kraljevi ulice i deda Laci, “žlabravac” 75 Cents, očekuju najviše glasova gledatelja. Konkurentica im je Maja Šuput koja u Opatiju vodi najveći tim

Marijan Delija
Foto: Marijan Delija
10 komentara

Na Eurosong treba poslati nešto originalno, a mi stalno šaljemo izvođače koji podsjećaju na prošlogodišnje pobjednike. Mislim kako je naš nastup sa 75 Centsom bio najbolji u emisiji “Ususret Dori” i da će gledatelji to nagraditi glasovima, rekao je Hadži iz Kraljeva ulice. 75 Cents je njihov harmonikaš, djed Laci.
- On nije reper nego žlabravac, po hrvatski - ističe Hadži. Konkurentica će im u Opatiji biti i Maja Šuput, koja tvrdi da na Doru vodi uvjerljivo najveći tim.
- Ima nas ko Rusa. Osim 11 suradnika u Opatiju ide i gomila mojih prijatelja jer se tamo dobro tulumari - kazala je Maja Šuput. U subotnjoj “Ususret Dori” uživjela se u ulogu Marilyn Monroe, koju bi uskoro mogla glumiti i u zagrebačkom kazalištu Komedija.
- Severina je odustala, ostalo je šest kandidatkinja i nadam se da ću dobiti ulogu. Već tri tjedna vježbam s Milom Elegović - kaže Maja i najavljuje da će u finalu “Dore” opet biti našminkana kao Marilyn, ali odjevena više seksi.

Naši partneri pišu
Message