To je to što me zanima!

Maja Vučić nije u vezi s Eduom Ferminom, poslovno surađuju

Pjevačica je prošle godine prekinula vezu s nevjenčanim suprugom Igorom. U petak je provela večer s Eduom Ferminom, međutim, radi se samo o poslovnoj suradnji
Vidi originalni članak

Nakon što je časopis Extra objavio kako je Maja Vučić (33) zaljubljena u dizajnera i fotografa iz Londona, Edua Fermina, pjevačica je te informacije demantirala za Slobodnu Dalmaciju. Pošto je Maja bila uzrujana medijskim napisima, menadžerica pjevačice rekla je kako Edu Fermin snima pjevačicu za naslovnicu albuma. Mihaela Dodić, menadžerica, dodala je i kako Edu inače prespava kod nje, ali je ovoga puta ona bila na putu, pa ga je Maja ugostila.

Pjevačica je u petak u Sheratonu provela večer s Eduom, te opovrgava da se radi o nečem višem od prijateljstva. Maja je prošle godine prekinula vezu s nevjenčanim suprugom Igorom Hajdarhodžićem. Imaju trogodišnju kćerkicu Gitu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dmaravi5 29.11.2010.

    briga me s kim je ona u vezi. ok, ako joj treba besplatna reklama sa nekom gluposti i to mogu pročitat. meni samo smeta što joj vjerojatno za ova pres...avanja mi plaćamo mirovinsko i soc. vjerojatno je i ona u onoj skupini zaštičenih bitnih za našu kulturu. previše ih je!

  • user_55069 29.11.2010.

    ..šta su oni jedno drugome bili, a šta nisu to oni znaju..vjenčani ili ne vjenčani ko da je bitno..bitna je ljubav..a nje ili ima ili nema..

  • dzudzan 29.11.2010.

    A neš ti suradnje. Poslovna, moš mislit. Kao da joj u HR nema tko napraviti naslovnicu za album...

Komentiraj...
Vidi sve komentare